Komentowanie doniesień medialnych nie jest obsesją. Bredzisz.
no nie. wcale.
post Adamczyka " Rozumiem, że powinienem to przemilczeć bo zrobił to klecha?".
to, ze Adamczyk na kazdym kroku obraza duchownych to nic nadzwyczajnego?
to Ty bredzisz.
Jeżeli nawet, to nie duchownych jako takich, tylko konkretnych duchownych za konkretne rzeczy.
To nie są ludzie wyjęci spod krytyki. A piętnować należy ich bardziej niż szarych śmiertelników, bo:
1. występują w roli autorytetów moralnych,
2. mają kolosalny wpływ na dzieci i młodzież
3. przez wymiar sprawiedliwości traktowani są jak święte krowy
_________________ Jeśli się już jest głupcem, to nic nie szkodzi, że stuprocentowym.
John Galsworthy
Po co próbujesz rozpętać ze mną wojnę Chris? Zrobiłem Ci coś? Nazywasz siebie antyklerykałem a obruszasz się na określenie "klecha"? Lubiłem Cię, ale czepiłeś się mnie bez powodu. Nie chce wojować z lewicowcami więc po cholere się czepiłeś? Poza tym Macias ma rację. Ja tylko komentuje doniesienie medialne. Komentuje wedle własnego uznania. Skomentuj wedle swojego jeśli uważasz inaczej. Ja za każdym razem jeśli coś na ten temat księży piszę dodaje link do wiadomości z której to zaczerpnąłem. Powiedz co Cię tak zabolało? To żeśmy obnażyli Twoje braki w edukacji???
Nie rozumiem jak można określać się antyklerykałem i jednocześnie bulwersować się z powodu takich rzeczy... Z Ciebie żaden lewicowiec...
Wnioskuje aby Admin topic zamknął...
_________________ Przeżyliśmy trzy zabory, przeżyjemy i Kaczory...
z każdy postem Chris przechodzi częściową rewolucje. zaczął od lewaka, po jakichś 450 psotach stał sie socjal liberałem, teraz przy prawie 800 zmierza do centrum. za kolejne 500 okaże sie ze jest prawicowcem(nie daj Boże!)
_________________ On mi się nie podoba. -Dlaczego? -Gdyż mu nie dorównywam. -Odpowiedział ktoś tak kiedy?" F. Nietzsche