Ponieważ ankieta nie jest mądrzejsza dużo od jej autora więc zaznaczyłem odpowiedź trzecią Cejrowski to debil i nie widzę powodu aby o nim się rozpisywać. Co mnie obchodzi jakiś farbowany Ekwadorczyk?
_________________ Przeżyliśmy trzy zabory, przeżyjemy i Kaczory...
Krysiu napisz jak Ci mogę pomóc
nie wiem może bierz jakieś ziółka- ale od tego sie nie zmądrzeje może wyjmij siano z głowy i wlej oleju nie no dobra żartowałem!- bo jeszcze Krzysio sobie przez Rocha głowę rozwali żeby sprawić czy tam faktycznie ma siano
_________________ On mi się nie podoba. -Dlaczego? -Gdyż mu nie dorównywam. -Odpowiedział ktoś tak kiedy?" F. Nietzsche
wytłumaczcie mi, czemu w innym topicu piszecie o Cejrowskim ze cham, prostak a tu wszyscy go "szanujecie" ???
Marcin Adamczyk napisał/a:
Ponieważ ankieta nie jest mądrzejsza dużo od jej autora więc zaznaczyłem odpowiedź trzecią Cejrowski to debil i nie widzę powodu aby o nim się rozpisywać. Co mnie obchodzi jakiś farbowany Ekwadorczyk?
Powiedz Krystyna o co Ci chodzi???
_________________ Przeżyliśmy trzy zabory, przeżyjemy i Kaczory...
w tym jak mnie nazywasz. tam nad obrazkiem i nad napisem Starosta obok nicku jest taki znaczek? wiesz? i jak ten znaczek to takie koleczko ze strzaleczka skierowana do gory w kolorze jasno niebieskim, to znaczy, ze użytkownik jest plci meskiej. to tak do poszerzenia Twojej wiedzy.
w tym jak mnie nazywasz. tam nad obrazkiem i nad napisem Starosta obok nicku jest taki znaczek? wiesz? i jak ten znaczek to takie koleczko ze strzaleczka skierowana do gory w kolorze jasno niebieskim, to znaczy, ze użytkownik jest plci meskiej. to tak do poszerzenia Twojej wiedzy.
Ależ Krysui nie denerwuj sie. do mnie piszą Kulfon i jakoś żyje
_________________ On mi się nie podoba. -Dlaczego? -Gdyż mu nie dorównywam. -Odpowiedział ktoś tak kiedy?" F. Nietzsche