To był prawdopodobnie troll. I Pis i PO na swój sposób są targowicą. Grają podobnie. Z tym, że teraz rozgrywka się zaogniła, bo Pis ma wszystko, a PO znalazła się w nowej sytuacji - sytuacji bycia opozycją.
Jak na razie to jedyne co mamy w kraju to podziały... oby jak najszybciej to się zmieniło, szkoda czasu i energii aby cały czas kłócić się między sobą.
Wiara, czy niewiara kogokolwiek nie ma tu żadnego znaczenia. Znam porządnych ludzi - niewierzących. I znam takich, którzy twierdzą, że są katolikami, ale ja wolę omijać ich z daleka. Sam jestem wierzący, ale nie bezkrytyczny. Nie lubię PiS, popieram Nowoczesną.
A zresztą, po to był przełom 1989r, aby każdy z nas miał prawo wyrażania swoich poglądów. Dla mnie liczy się co, kto robi i jak zachowuje się wobec innych.
dziękujemy Polsce za wspaniałego prezydenta i wspaniały rząd. Teraz czujemy się prawdziwymi polakami ze mamy dużo przechylnych ludzi którzy są przyjazni temu rządowi. dziękujemy panu premierowi Leszkowi Milerowi ze wynalazł nam taką osobę jak pani Magdalena Ogórek która bardzo dobrze wypowiada się o rządzie i o Polsce. Wiele wspaniałych redaktorów jest którzy wypowiadają się na temat prezydentury i rządu bardzo dobrze.
Już w tym kraju przez 40 lat rządzili ci, którzy zawsze występowali "w imieniu narodu" i robili dla 'dobra narodu'. Osobiście tak tamtych, jak i tych mam w... (takie niedomówienie). Obecnie najbliższa moim przekonaniom jest Nowoczesna. Ale puki co - życzę zdrowia rządzącym (bo na rozum za późno).