Aby zapisać się na listę naszego newslettera, prosimy podać swój adres email:

e-Polityka.pl - Strona Główna Serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kiedy dymisja Ujazdowskiego?

Czy Ujazdowski zostanie w tym roku zdymisjonowany?
raczej tak
40%
 40%  [ 2 ]
raczej nie
60%
 60%  [ 3 ]
Głosowań: 5
Wszystkich Głosów: 5

Autor Wiadomość
wiklif 
Wojewoda

Wysłany: 2007-02-27, 22:54   Kiedy dymisja Ujazdowskiego?

Dzisiaj Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego skrytykował decyzje o odwołaniu Wildsteina z funkcji prezesa TVP. Powiedział bodajże, że była to niemądra decyzja. Tym samym przeciwstawił się "najjaśnieszym" Kaczorom. Według mnie po tej wypowiedzi dni Ujazdowskiego są policzone. Poza tym to jeden z niewielu ministrów PiSu, do którego nic nie mam i który prezentuje jakąś klasę. A jak juz wiemy, takich ministrów Kaczyńscy nie lubią. Myślę, że w tym roku Ujazdowski straci swoje stanowisko.
Ameryka nie ma przyjaciół, ona ma tylko aktualne sojusze. Kiedyś wspomagała Mudżahedinów w Afganistanie, potem z tymi samymi walczyła. W czasach wojny Iraku z Iranem USA wspomagała Saddama, kto dziś o tym pamięta? A potem oni sami obalili Saddama.

Forum Bot
Reklama

Wysłany: Dzisiaj 2:06   

Gość

Wysłany: 2007-02-28, 11:21   

Pan Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego Ujazdowski odważył sie skrytykować usunięcie Wildsteina z funkcji prezesa TVP.Bracia "kwa kwa" napewno mu nieodpuszczą teraz jest dla nich niewygodnym politykiem w ich rządzie i napewno sie juz zastanwaiają czy go usunąc czy jeszcze z tym poczekać.pozdr :cool:

Odpowiedz do tematu