Wysłany: 2007-02-27, 22:54 Kiedy dymisja Ujazdowskiego?
Dzisiaj Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego skrytykował decyzje o odwołaniu Wildsteina z funkcji prezesa TVP. Powiedział bodajże, że była to niemądra decyzja. Tym samym przeciwstawił się "najjaśnieszym" Kaczorom. Według mnie po tej wypowiedzi dni Ujazdowskiego są policzone. Poza tym to jeden z niewielu ministrów PiSu, do którego nic nie mam i który prezentuje jakąś klasę. A jak juz wiemy, takich ministrów Kaczyńscy nie lubią. Myślę, że w tym roku Ujazdowski straci swoje stanowisko.
_________________ Ameryka nie ma przyjaciół, ona ma tylko aktualne sojusze. Kiedyś wspomagała Mudżahedinów w Afganistanie, potem z tymi samymi walczyła. W czasach wojny Iraku z Iranem USA wspomagała Saddama, kto dziś o tym pamięta? A potem oni sami obalili Saddama.
Forum Bot
Reklama
Wysłany: Dzisiaj 2:06
Gość
Wysłany: 2007-02-28, 11:21
Pan Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego Ujazdowski odważył sie skrytykować usunięcie Wildsteina z funkcji prezesa TVP.Bracia "kwa kwa" napewno mu nieodpuszczą teraz jest dla nich niewygodnym politykiem w ich rządzie i napewno sie juz zastanwaiają czy go usunąc czy jeszcze z tym poczekać.pozdr