Właśnie to setno sprawy. Ci którzy biją się o władze......tak na prawdę nie wiedzą jak zrobić coś dobrego dla Polski. Dlatego zakusy na kandydata który jest poza "dwojga".
Ale on też niema pojęcia...............myśli że mu doradzą doradcy ........:) a doradcy też nie wiedzą......................
Właśnie to setno sprawy. Ci którzy biją się o władze......tak na prawdę nie wiedzą jak zrobić coś dobrego dla Polski. Dlatego zakusy na kandydata który jest poza "dwojga".
Ale on też niema pojęcia...............myśli że mu doradzą doradcy ........:) a doradcy też nie wiedzą......................
hmm to teraz już całkiem nic nie rozumiem po kuktasa stawiasz na takich "faworytów"
z jednym się zgadzam "Ci którzy biją się o władze......tak na prawdę nie wiedzą jak zrobić coś dobrego dla Polski." , ale wiedzą jak JĄ zadłużyć i samemu zarabiać dziesiątki tys na miesiąc , na co inni muszą pracować latami
widzisz w tym sens
_________________ tak jak w Media Markt - nie dla idiotów...
Poco stawiam na opozycje.........Chłopstwo za czasów rozbiorów nie miało świadomości narodowej...............Tusk powiedział że patriotyzm to szowinizm......po-prostu temu chłopstwu coś się po.......(pomieszało)........Okazuje się że cała wieś sprzedała słomę do miast......bo głosowanie wykazało że wieś gremialnie głosowała za .........pis................Tu się POLSKA liczy a nie partie....tu przydał by się Piłsudski.........co by w D..........prał......
ciekawe czy większość nas to idioci , czy złodzieje
ja Heavy widzę tylko jedno rozwiązanie , a mianowicie takie żeby ci wybierani odpowiadali przed nami własną dupą , nie tak jak teraz , odpowiadają tylko przed Bogiem wtedy jeśli nas stać możemy dać im i BAŃKĘ za GODZINĘ hmm to chyba uczciwe
myślę, że wystarczy by spełnili soje zadanie. Jak nie to postawimy na tego 3-go.
tak tylko przypomnę Ci że tego wybranego teraz tylko Bóg rozliczy , i znowu kolejne pięć lat psu w dupę
[ Dodano: 2015-05-26, 16:00 ]
heavy napisał/a:
Powinni tez mieć zakaz zmiany klubu w trakcie kadencji. Nie podoba cię to wypad z wiejskiej do domu, a wchodzi następny z listy!!!
ale tego nawet JOWy nie zmienią... bez zmiany ZASAD możemy se tylko pogadać , takie ostatnio modne słowo "ZMIANY" ludzie ich chcą , ciekawe co "Kukiz" z tym zrobi
Witam, jestem doktorantem Uniwersytetu Wrocławskiego na Wydziale Nauk o Polityce. Aktualnie prowadzę badania na temat elektoratu Pawła Kukiza. Dlatego mam wielką prośbę do osób, które głosowały na niego w ostatnich wyborach o wypełnienie, krótkiej ankiety. Z góry dziękuję. https://docs.google.com/forms/d/1igFZongNBed1mvESdfhsVcBcUnMncRiznD2PjGW8X18/viewform