Wysłany: 2011-12-20, 17:16 A jednak koledzy Mołojca skazani.
Towarzysz Mołojec tak tłumaczył swoich kolegów, tak ich bronił a tu okazuje się, że 5 niemieckich antyfaszystów jednak zostało skazanych.
http://wiadomosci.wp.pl/t...1d97a&_ticrsn=3
Jak to więc jest towarzyszu Mołojec? Czy naprawdę ci niemieccy antyfaszyści są tacy czyści i nieskazitelni jak ich przedstawiałeś?
_________________ Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności nieznane w żadnym innym ustroju!
Jestem teraz w Pradze i o wyroku wiem tyle ile przeczytałem w serwisach informacyjnych.
Dla uporządkowania dyskusji tylko przypomnę iż zatrzymano prawi sto osób które były oskarżane o rozróbę i bicie "polskich patriotów".
Według informacji w mediach skazano 5-słownie; pięć osób! Co mnie najbardziej zastanawia osoby nie nie są skazane za wydarzenia na Nowym świecie ale za;
"Wydarzenia opisane w akcie oskarżenia miały miejsce na podwórzu kamienicy, gdzie mieści się hostel, w którym zatrzymali się zagraniczni demonstranci, przybyli w celu blokowania przemarszu narodowców, organizowany z okazji święta niepodległości. "
To już jest kuriozum!
No cóż wyrok jest nieprawomocny i zapewne skazani będą się odwoływać więc jeszcze nie czas na ostateczne podsumowanie całej sprawy
O ironio.
Komuniści w XXI wieku mają sklerozę.
Zapomnieli jak ich towarzysz Lenin poprzez mordy likwidował swoich ludzi.
KPP to sklerotycy zapomnieli jak Stalin wymordował nie tylko członków partii
lecz także generalicję a Sowieci dostawali w dupę od Hitlera.
Uratował ich generał ściągnięty z Łagrów.
Towarzysze z KPP są nieświadomi że historia lubi się powtarzać.