Macias za to jebie w dupę kapucnkę na swoim bambusie.
Kropciu, nie myśl tyle o mnie - to niezdrowe. Ja już o tobie zdążyłem zapomnieć 8 razy, a ty ciągle wracasz na forum i maltretujesz nas swoją głupotą, przypominając się bez przerwy. Rozumiem - czujesz żal, bo okazało się, że do normalnej dyskusji się po prostu nie nadajesz, ale uwierz mi - to ci w końcu przejdzie z wiekiem. Znajdź sobie hobby, przestań rozmyślać dniami i nocami o maciasie i o tym co on j*** i kto mu robi loda - zajmij się poprawą jakości swoje mizernego życia, zamiast marnować czas na wypisywanie głupot. Wiesz, za 10 lat jedyną osobą, która będzie pamiętać twoje prymitywne odzywki będziesz tylko ty i tylko ty będziesz musiał żyć ze świadomością tego, jaki byłeś głupi. Żaden tytuł, żadna szkoła i żadne doświadczenie tego nie zmieni, więc zastanów się, czy aby na pewno patrząc za 10 lat wstecz chcesz widzieć siebie takim, jaki jesteś w tej chwili.