Aby zapisać się na listę naszego newslettera, prosimy podać swój adres email:

e-Polityka.pl - Strona Główna Serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Antifa w natarciu
Autor Wiadomość
macias
Burmistrz

Wysłany: 2011-12-14, 09:43   Antifa w natarciu

http://wiadomosci.gazeta....ekspertyze.html

Definicja faszyzmu stale się poszerza. :mrgreen:

Forum Bot
Reklama

Wysłany: Dzisiaj 16:45   

RadoslavZ 
Radny powiatowy

Wysłany: 2011-12-14, 10:34   

macias napisał/a:
Definicja faszyzmu stale się poszerza. :mrgreen:

Koledzy tow. Mołojca sami upodabniają się do nazistów. Jedyna różnica jest taka, że ludzie Hitlera malowali gwiazdy Dawida na drzwiach do mieszkań i domów Żydów a Antifa maluje celtyckie krzyże na drzwiach swoich oponentów. Te same metody.

macias
Burmistrz

Wysłany: 2011-12-14, 13:28   

Niedługo faszystą będzie każdy, kto nie będzie z antify. :mrgreen:

nicram 
Starosta

Wysłany: 2011-12-14, 20:55   

A towarzysz Mołojec milczy. :twisted:

macias
Burmistrz

Wysłany: 2011-12-15, 08:32   

nicram napisał/a:
A towarzysz Mołojec milczy

Stara szkoła mówi, że jak się o czymś nie mówi, to tego nie ma. :mrgreen:

Michał J 

Wysłany: 2011-12-15, 15:51   

Walka z "Polskim faszyzmem" trwa już dziesiątki lat :mrgreen:
Szkoda, że Europa nie walczy z tym prawdziwym co się rozrasta teraz, choć by na Ukrainie.

RadoslavZ 
Radny powiatowy

Wysłany: 2011-12-15, 16:15   

nicram napisał/a:
A towarzysz Mołojec milczy. :twisted:

Towarzysz Mołojec strzelił focha, bo wyszło na jaw jego wyjątkowo bezczelne kłamstwo.
Michał J napisał/a:
Walka z "Polskim faszyzmem" trwa już dziesiątki lat :mrgreen:

Dzięki walce z "polskim faszyzmem" wiele osób całkiem dobrze żyje. Nic więc dziwnego, że starają się z całych sił, aby jak najmocniej wyolbrzymić zjawisko, które w Polsce jest marginalne, o ile w ogóle występuje.
Michał J napisał/a:
Szkoda, że Europa nie walczy z tym prawdziwym co się rozrasta teraz, choć by na Ukrainie.

Otóż to. Szkoda również, że Europa nie walczy z ponownie rosnącym w siłę lewicowym ekstremizmem.

Mołojec 
Działacz rady osiedlowej

Wysłany: 2011-12-15, 18:40   

RadoslavZ napisał/a:
Towarzysz Mołojec strzelił focha

Bynajmniej; pracuje teraz jako kierowca i jak jest zlecenie to jadę.

RadoslavZ napisał/a:
bo wyszło na jaw

Co wyszło? Może skontaktowałeś się z właścicielem?

RadoslavZ napisał/a:
Otóż to.

Przejrzałem archiwalne wpisy i jakoś nie znalazłem słow oburzenia na działania neofaszytów którzy podpalili drzwi, zniszczyli samochów i podrzucili atrapę bomby do człowieka którego jedyną winą jest wspominanie Żydów, którzy przez lata stanowili spora część mieszkańców Lublina.
Dzięki tym "ekspertom" krzyz celtycki, powszechnie stosowany symbol rasistowski, jest w Polsce prawnie chroniony - w wielu krajach jego używanie w innym celu niz religijny jest karalne. Może jeszcze przywróca swastykę - w końcu przed wojna był to symbol używany przez Wojsko Polskie

Aimar
Radny miejski

Wysłany: 2011-12-15, 19:22   

Mołojec - nie męcz tak maciasa bo dzieciak tylko w tygodniu ma nowe przemyślenia. Jak gimnazjum ma wolne to nie wie co pisać.

macias
Burmistrz

Wysłany: 2011-12-16, 07:55   

Mołojec napisał/a:
Bynajmniej; pracuje teraz jako kierowca i jak jest zlecenie to jadę.

Komunista kapitalista. Przezabawne. :mrgreen:

Mołojec napisał/a:

Wyszło na jaw, że nie ma dla was znaczenia, czy ktoś jest faktycznie faszystą czy nie. PO prostu lubicie czasem kogoś obić a wszystko to zręcznie ukryte pod płaszczykiem antyfaszyzmu.

Mołojec napisał/a:
jakoś nie znalazłem słow oburzenia na działania neofaszytów którzy podpalili drzwi, zniszczyli samochów i podrzucili atrapę bomby do człowieka którego jedyną winą jest wspominanie Żydów

Wiele postów na forum już nie istnieje. Ja na przykład mam znacznie więcej postów napisanych, niż 1400. Myślę, że ta liczba sięgnęła już 10 000, ale tego się nigdy nie dowiemy a Ty nigdy nie będziesz mógł sprawdzić, na co się oburzaliśmy a na co nie. Swoją drogą trudno, żebyśmy oburzali się na każdy przejaw agresji z jednej czy drugiej strony. Ten przytoczyłem, bo akurat pasuje jak ulał do bieżącej dyskusji z innego wątku, w którym to usilnie próbowałeś przekonać wszystkich, że Antifa walczy z faszyzmem.

Aimar napisał/a:
Mołojec - nie męcz tak maciasa bo dzieciak tylko w tygodniu ma nowe przemyślenia.

Przynajmniej mam jakieś przemyślenia w ogóle. :mrgreen:

RadoslavZ 
Radny powiatowy

Wysłany: 2011-12-16, 10:41   

Mołojec napisał/a:

Ja nie, ale zrobił to moderator, osoba, do której mam dużo większe zaufanie w tej materii niż do Ciebie.
Co do symboli to Twoi towarzysze jawnie posługują się komunistycznym symbolem sierpa i młota. Jakoś nie pamiętam, aby któryś z nich miał z tego powodu kłopoty z prawem. Dziwne wszak powszechnie wiadomo, że komunistyczne reżimy doprowadziły do śmierci ok. 100 mln ludzi na całym świecie. Jesteście totalnymi(totalitarnymi? :razz: ) hipokrytami

Mołojec 
Działacz rady osiedlowej

Wysłany: 2011-12-19, 10:54   

RadoslavZ napisał/a:
Ja nie,

Więc zrób to, wysłanie maila to nie jest wielki wysiłek. Nic do Moderatora nie mam a co najwyżej to właściciela tego portalu. Wystarczy wejść na strone główną aby przekonać się jak dba o rozwój.

RadoslavZ napisał/a:
Jakoś nie pamiętam

A czy to moja wina, że masz problemy z pamięcią? Już wczesniej pryznałeś, że mało słyszysz i rozumiesz. Poszukaj w necia informacji czemu zamknięto Lewicę Bez Cenzury. Uzywamy symboli które są uznawane na całym świecie i wyrok sadu z 2007r to potwierdza. Wielokrotnie w czasie manifestacji jestesmy zatrzymywani i spisywani ale po przedstawieniu wyroku sprawa się kończy.

RadoslavZ 
Radny powiatowy

Wysłany: 2011-12-19, 12:03   

Mołojec napisał/a:
Poszukaj w necia informacji czemu zamknięto Lewicę Bez Cenzury.

Uważasz, że zamknięto ich za stosowanie symbolu sierpa i młota? Mi się wydaje, że sprawa było dużo grubsza.
Mołojec napisał/a:
Uzywamy symboli które są uznawane na całym świecie i wyrok sadu z 2007r to potwierdza.

Wy macie wyrok sądu w sprawie sierpa i młota, narodowcy mają decyzję w sprawie rejestracji "celtyckiego krzyża". Mam rozumieć, że sądy są cacy, gdy działają na Waszą korzyść ale za to są be, gdy działają na korzyść Waszych oponentów? Hipokryzja na maksa!

[ Dodano: 2011-12-19, 12:08 ]
Mołojec napisał/a:
Wystarczy wejść na strone główną aby przekonać się jak dba o rozwój.

Dba jak dba. Co to ma do rzeczy? Pisałeś, że właściciel chce likwidować forum. Moderator po rozmowie z nim zaprzeczył Twoim sensacjom. Nie pogrążaj się proszę.

macias
Burmistrz

Wysłany: 2011-12-20, 01:04   

Mołojec napisał/a:
Poszukaj w necia informacji czemu zamknięto Lewicę Bez Cenzury

No ja poszukałem i oto co znalazłem:

Cytat:
Posłowie chcą wyjaśnień, dlaczego do tej pory nie zamknięto strony LBC wzywającej m.in. do mordowania polskich żołnierzy na misji w Afganistanie. Młodzi lewacy czują się jednak bezkarni i w odpowiedzi na artykuły w prasie publikują zdjęcia dziennikarzy wraz z wulgarnymi komentarzami i pogróżkami

Cytat:
Zacytowany przez „Nasz Dziennik” tekst „O Katyniu inaczej”, szydzący z zamordowanych przez NKWD oficerów i zarzucający im tchórzostwo, powstał na początku roku

Cytat:
Również kilka miesięcy wcześniej na witrynie pojawiły się adresowane do polskich żołnierzy w Afganistanie życzenia śmierci i opisanych z sadystyczną dokładnością cierpień

Cytat:
Warszawska prokuratura apelacyjna przekazała prokuraturze okręgowej materiały dotyczące LBC z sugestią zbadania ich pod kątem publicznego nawoływania do popełnienia przestępstwa lub zbrodni, propagowania ustroju totalitarnego i znieważania grupy ludności.

Jakoś mam dziwne wrażenie, że nie chodziło o posługiwanie się sierpem i młotem... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu