Aby zapisać się na listę naszego newslettera, prosimy podać swój adres email:

e-Polityka.pl - Strona Główna Serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Co się dzieje?
Autor Wiadomość
Aimar
Radny miejski

Wysłany: 2012-01-11, 16:04   

Piszesz o tym czego nie zrozumiałeś chłopczyku czy tam dziewczynko Macierewicza?
Ubaw z ciebie jest duży ale po kilku postach dziennie już się nudzi. Przewidywalność, małe wymagania i prymitywność nie zmuszają do zaangażowania więc zrobiło się smutno. Do jutra masz spokój dziewczynko :mrgreen:

Forum Bot
Reklama

Wysłany: Dzisiaj 16:49   

RadoslavZ 
Radny powiatowy

Wysłany: 2012-01-11, 17:21   

Aimar napisał/a:
O czym więc dyskutować?

Nie musisz dyskutować z Maciasem, ale wypadałoby abyś odniósł się do treści owego przepisu.
Aimar napisał/a:
A ja uważam że z błaznów powinno się śmiać :mrgreen: .

Dla mnie nie jest śmieszna ani próba samobójcza ani nawet samookaleczenie. Nie śmieszy mnie to bez względu na to co za tym stało.

krooll 
Radny miejski

Wysłany: 2012-01-11, 20:23   

Aimar a może spójrzmy na sprawę trochę inaczej. Prokurator Przybył rozpracowywał przestępców, którzy kradli twoją i moją kasę. Tak właśnie twoją, bo przecież podatki, które płacimy na rzecz naszej najjaśniejszej Rzeczypospolitej to ponad 50% tego, co zarabiamy. Wiek emerytalny wydłużają i ciągle na wszystko brakuje kasy. A tu łobuzy kradną miliony ba nawet miliardy wiec, jeśli policjant czy prokurator ścigając łobuzów jest trochę nadgorliwy to ja nie mam nic przeciwko. W końcu działa nie dla własnego interesu a dla naszego wspólnego. Zmiany, które szykuje PO dotyczące prokuratury wojskowej są złe, szkodliwe tak bardzo, że ludzie, którzy to rozumieją, czyli prokuratorzy wojskowi protestują poświęcając własne kariery a nawet zdrowie. To są patrioci, których PO zamierza zgnoić. Parulskiego zrobić prokuratorem generalnym a Przybyła awansować na generała i dać mu stanowisko Parulskiego to może coś się w Polsce w końcu zmieni w sprawie ścigania przestępstw na najwyższych szczeblach władzy.

macias
Burmistrz

Wysłany: 2012-01-12, 08:52   

Cytat:
Piszesz o tym czego nie zrozumiałeś chłopczyku czy tam dziewczynko Macierewicza?
Ubaw z ciebie jest duży ale po kilku postach dziennie już się nudzi. Przewidywalność, małe wymagania i prymitywność nie zmuszają do zaangażowania więc zrobiło się smutno. Do jutra masz spokój dziewczynko

A prosiłem, żebyś się nie zapowietrzał. :roll:

Aimar
Radny miejski

Wysłany: 2012-01-12, 10:23   

RadoslavZ napisał/a:

Nie musisz dyskutować z Maciasem, ale wypadałoby abyś odniósł się do treści owego przepisu.

Porada prawna 300zł. Idź do prawnika to się dowiesz. Podpowiem tylko że chodzi o fakt w jakiej sytuacji prokurator może ustalać połączenia SMS (billingi) a kiedy może te SMS czytać.

krooll napisał/a:
jeśli policjant czy prokurator ścigając łobuzów jest trochę nadgorliwy to ja nie mam nic przeciwko.

A jeżeli przestępca czasem strzeli do funkcjonariusza to też jest w porządku ale tylko pod warunkiem że został osaczony i nie może uciekać :mrgreen:

krooll napisał/a:
To są patrioci, których PO zamierza zgnoić.

Patrioci bronili krzyża a Przybyła nie było widać na Krakowskim Przedmieściu :mrgreen:

krooll napisał/a:
Parulskiego zrobić prokuratorem generalnym a Przybyła awansować na generała i dać mu stanowisko Parulskiego

Ziobro na prezydenta, zmienić nazwę z III RP na III Najjaśniejsza i koniecznie wrócić do reglamentacji paszportów jak za dobrych czasów komuny.

Przybył zakończył dzisiaj karierę w klinice psychiatrii. Jedyne na co może liczyć to ciche podziękowanie od premiera za przykrycie jego największej politycznej wpadki zwanej ustawą zdrowotną 2011.

macias napisał/a:
A prosiłem, żebyś się nie zapowietrzał. :roll:

Dzień dobry trollu. Przerwa w lekcjach? :mrgreen:

krooll 
Radny miejski

Wysłany: 2012-01-12, 12:41   

Aimar napisał/a:
A jeżeli przestępca czasem strzeli do funkcjonariusza to też jest w porządku ale tylko pod warunkiem że został osaczony i nie może uciekać

Tu się z tobą zgadzam pod warunkiem, że ten przestępca strzelając do policjanta zdoła uciec, ale wcześniej np. zgwałcił całą twoją rodzinę z tobą włącznie, następnie oblał benzyną i podpalił a ciebie oszczędził żebyś się temu przyglądał. Wówczas strzelanie do policjanta było by uzasadnione a zważywszy na „zasługi” przestępcy usprawiedliwione. Oczywiście policjant powinien robić wszystko zgodnie z prawem nawet, jeśli oznaczałoby to, że przestępca ucieknie. Bo przecież najważniejsze jest przestrzeganie prawa.

Aimar
Radny miejski

Wysłany: 2012-01-12, 13:00   

Mieliśmy kiedyś Resort Bezpieczeństwa Publicznego to się społeczeństwu nie podobało. Działał zgodnie z prawem czasami lekko je naginając. Co ciekawsze w jego szeregach nie było ludzi leczących się w klinikach psychiatrycznych. Może trzeba wrócić do starych sprawdzonych wzorców?

macias
Burmistrz

Wysłany: 2012-01-12, 13:17   

Aimar napisał/a:
Dzień dobry trollu. Przerwa w lekcjach?

Dzień dobry Aimaro Mario-Wesołowska. :mrgreen:

nicram 
Starosta

Wysłany: 2012-01-16, 12:43   

Nawet jeśli to był tylko spektakl w wykonaniu płk. Przybyła to musiał być i tak bardzi sfrustrowany. Jako wysoki oficer armii doskonale wiedział, że to co robi- nawet jeśli miało to być tylko zwrócenie uwagi na jego problem- przekreśla jego karierę w armii. Człowiek, który strzela do siebie nie może być żołnierzem a na pewno nie tak wysokim oficerem. Co zatem skłoniło go do tak drastycznego kroku?

Odpowiedz do tematu