Aby zapisać się na listę naszego newslettera, prosimy podać swój adres email:

e-Polityka.pl - Strona Główna Serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kaczyński miał rację...

Czy polska lewica zachowuje się po chamsku?
Tak
57%
 57%  [ 4 ]
Nie
42%
 42%  [ 3 ]
Głosowań: 7
Wszystkich Głosów: 7

Autor Wiadomość
Dzonzi

Wysłany: 2007-04-10, 02:11   

Powiedz mi, ze polityka PiSu nie jest polityka socjalizmu.

Forum Bot
Reklama

Wysłany: Dzisiaj 8:22   

Gość

Wysłany: 2007-04-10, 03:01   

mógłbym nawet powiedzieć że idolem Braci Kaczyńskich jest Marks i Engels ale po co mam mówić oczywistą nieprawdę... ? :-/

Misza 
Wojewoda
Dzielnicowy:)

Wysłany: 2007-04-10, 09:32   

Serdzio napisał/a:
Mówiąc o hołocie JArosław KAczyski nazywa tak wszystkich działających w aparacie ówczesnego państwa. Zgadzam sie z nim, hołotą to oni byli jak mało kto...

Cytat:
„Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. [...] To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów”
(Jarosław Kaczyński, wywiad dla „Głosu Wybrzeża”, czerwiec 2003 r.)

Rozumiem, że mówił głównie o swoim rządzie?

Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2007-04-10, 10:32   

Dzonzi napisał/a:
Powiedz mi, ze polityka PiSu nie jest polityka socjalizmu.

Czy ty masz Dzonzi pojęcie co to jest w ogóle socjalizm? Poczytaj trochę mądrych książek to się dowiesz. PiS wraz z przystawkami prowadzi politykę socjalną, ale najważniejszy resort gospodarczy, czyli ministerstwo finansów jest w rękach twardego liberała! No chyba że od czasu gdy Zyta Gilowska pożarła się z Tuskiem twoje spojrzenie na nią uległo zmianie?

Cytat:
"Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. [...] To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów”
(Jarosław Kaczyński, wywiad dla „Głosu Wybrzeża”, czerwiec 2003 r.)

Misza, trzepanie w kółko tego samego cytatu jest nudne. Czy ci się nie znudzi przypominanie stale w koło tej wypowiedzi? Przecież wszyscy już o tym wiedzą. Przypomnij może wypowiedzi Tuska, które potem uległy rewizji...

Misza 
Wojewoda
Dzielnicowy:)

Wysłany: 2007-04-10, 10:41   

Marcin Adamczyk napisał/a:
Misza, trzepanie w kółko tego samego cytatu jest nudne. Czy ci się nie znudzi przypominanie stale w koło tej wypowiedzi? Przecież wszyscy już o tym wiedzą. Przypomnij może wypowiedzi Tuska, które potem uległy rewizji...
Przypomnę to jeszcze milion razy, aż zrozumiecie jak z Was zrobił balona i jakimi jesteście frajerami. Bo niestety - macie tendencje do zapominania.

Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2007-04-10, 11:04   

Misza napisał/a:
Przypomnę to jeszcze milion razy, aż zrozumiecie jak z Was zrobił balona i jakimi jesteście frajerami. Bo niestety - macie tendencje do zapominania.

Ale ja już to dawno wiem, tylko Ty udajesz że tego nie zauważasz...

Dzonzi

Wysłany: 2007-04-10, 12:19   

Czy ty masz Dzonzi pojęcie co to jest w ogóle socjalizm?

Mam.
Poczytaj trochę mądrych książek to się dowiesz.

Przeczytalem z pewnoscia wiecej niz wiekszosc na tym forum. Ba, przeczytalem i zrozumialem.
PiS wraz z przystawkami prowadzi politykę socjalną, ale najważniejszy resort gospodarczy, czyli ministerstwo finansów jest w rękach twardego liberała!

Że co?! Adamczyk, nie mozna zjesc ciastka i miec ciastko... w konia cie zrobili z ta Gilowska (niektorzy mi wmawiali na tym forum, ze Kwasniewski tez liberal - nie liczy sie wowczas, ze popiera polityke socjalna). Powiedz jak mozna prowadzic jednoczesnie polityke socjalna i liberalna. Jak to udowodnisz dostaniesz nobla w dziedzinie ekonomii.

Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2007-04-10, 12:33   

Dzonzi napisał/a:
Powiedz jak mozna prowadzic jednoczesnie polityke socjalna i liberalna. Jak to udowodnisz dostaniesz nobla w dziedzinie ekonomii.

To proste Dzonzi. Rozdawać własne pieniądze, a od państwowych trzymać się z daleka... Taki polityk miałby dopiero wzięcie, gdyby rozdawał własną kasę zamiast publicznej...

Dzonzi napisał/a:
nie mozna zjesc ciastka i miec ciastko

Jeśli masz dwa ciastka to jest możliwe...

Dzonzi napisał/a:
Przeczytalem z pewnoscia wiecej niz wiekszosc na tym forum. Ba, przeczytalem i zrozumialem.

Ekonomia to nie wszystko. Jest jeszcze historia, o której delikatnie mówiąc mało wiesz...

Dzonzi napisał/a:
niektorzy mi wmawiali na tym forum, ze Kwasniewski tez liberal - nie liczy sie wowczas, ze popiera polityke socjalna).

Kiedy Kwaśniewski popierał politykę socjalną? Chyba nie za rządów SLD (Plan Hausnera)??? Skoro popiera politykę socjalną to dlaczego zemści na PiS który...

Dzonzi napisał/a:
w konia cie zrobili z ta Gilowska

... w twoim mniemaniu jest socjalistyczny???

[ Dodano: 2007-04-10, 13:34 ]
Dzonzi napisał/a:
Mam.

Chyba krzywe nogi jak sram...

Dr Chavez 
Wojewoda

Wysłany: 2007-04-10, 12:55   

Cytat:
[ Dodano: 2007-04-10, 13:34 ]
Dzonzi napisał/a:
Mam.

Chyba krzywe nogi jak sram...

Boze,nie moge sie powstrzymac od komentarza.Adamczyk,ty jestes najwiekszym prostakiem na tym forum,w dodatku najwyrazniej kompletnie nie zdajesz sobie z tego sprawy,albo co gorsza uwazasz ze te twoje odzywki sa fajne.Kompromitujesz sie.

Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2007-04-10, 12:59   

A ty gdybyś miał odrobinę oleju w twojej lewackiej głowie nie komentowałbyś tego... Nawet nie zdajesz sobie sprawy jaką radość sprawia mi, kiedy ty i tobie podobni tak reagują na prowokacyjne wypowiedzi...

Dzonzi

Wysłany: 2007-04-10, 13:09   

To proste Dzonzi. Rozdawać własne pieniądze, a od państwowych trzymać się z daleka...

Czyli PiS, skoro prowadzi wraz z przystawkami polityke socjalna a ma za pania minister liberala, rozdaje pieniadze przez siebie zarobione (co to ma znaczyc to ja nie mam pojecia jesli chodzi o politykow). Zacznij gadac powaznie, a jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to najlepiej zamilcz.
Jeśli masz dwa ciastka to jest możliwe...

Tyle, ze te ciastka sa z kieszeni podatnika. Wnioskujac, musialbys zabrac 2 razy wiecej podatnikom.
Ekonomia to nie wszystko. Jest jeszcze historia

Z historii gospodarczej jestem dobry z plusem, wiec nie boj sie. Jedna z lepszych ocen na roku. A w kwestiach czysto historycznych sie nie wypowiadam, bo mnie to nie interesuje (tak jak ciebie podstawy ekonomii i logiki). Zreszta co miala historia wspolnego w tym watk, ktory poruszylem?
Plan Hausnera

I wszystko jasne.
w twoim mniemaniu jest socjalistyczny?

W mniemaniu faktow jest socjalistyczny. Podaj mi dzialania pisu zmierzajace do liberalizacji gospodarki, a ja ci na kazda taka ustawe podam 2 socjalistyczne projekty. Jeden krok do przodu i dwa do tylu.

Odpowiedz do tematu