Grzegorz Schetyna nie jest już szefem dolnośląskich struktur Platformy Obywatelskiej. Na wyborczym zjeździe w Karpaczu dotychczasowy przewodniczący partii na Dolnym Śląsku przegrał w głosowaniu z Jackiem Protasiewiczem, który nie tak dawno został również przewodniczącym wrocławskiej PO.
a mnie tam wisi , wszystkich powinni powyrzucać , a ostatni niech zgasi światło
dobranoc
Mylisz się niestety, bo do zapalania i gaszenia ktoś musi być!!!
Na tym polega demokracja. Mogą ci się nie podobać, ale ktoś musi być!!
Tak, że wyrzucić wszystkich nie można, bo i tak przyjdą nowi!!!
jak pokazuje skład nowego rządu nie tako koniec, po raz kolejny powołany...zobaczymy co pani kopacz wymyśli...ale jakoś nie jestem nastawiony optymistycznie. Nic nowego pewnie nie będzie przetrwa rok i az strach pomyśleć co będzie dalej
brak słów....ja Wam powiem, że mnie to już nudzi...a wręcz delikatnie to ujmując irytuje...500 tys odprawy no błagam..czy my dostajemy odprawy nie wywalają nas bez grosza...i nikt jakoś się za Nami nie wstawia...wrrrrr a schetyna jeszcze pokarze ...różki
olga21
Wysłany: 2014-11-18, 21:15
Jedno jest pewne, jedna osoba niczego nie zwojuje. Bez wspólnych chęci będziemy się bujać między młotem a kowadłem, co jedni zbudują kolejni zburzą...itd heh I tak każdy będzie zwalał na poprzedników !!
Przecież to wszystko to jeden wielki teatr. To co się tam dzieje to teatrzyk a media o tym potrafią tak mówić, że przeciętny maniak wiadomości myśli, że jest jeszcze inaczej, bo tak powiedziano w wiadomościach. A oni - politycy robią public relations, jak gwiazdy muzyki pop, pojawiają się i znikają i nagle powracają z wielką pompą bo to dobry chwyt marketingowy..
Przecież to wszystko to jeden wielki teatr. To co się tam dzieje to teatrzyk a media o tym potrafią tak mówić, że przeciętny maniak wiadomości myśli, że jest jeszcze inaczej, bo tak powiedziano w wiadomościach. A oni - politycy robią public relations, jak gwiazdy muzyki pop, pojawiają się i znikają i nagle powracają z wielką pompą bo to dobry chwyt marketingowy..
Nie uogólniaj!!!! Może ty na ten teatr dajesz się nabrać!!! Ludzie to nie idioci!!!!!