Jeszcze miesiąc przed wyborami nikt nie dawał jego partii najmniejszych szans nawet na 3%. Palikot jednak przepracował przedwyborczy okres porządnie i stał się symbolem sukcesu politycznego.
+ Donald Tusk
Jakby nie patrzeć wygrał kolejne wybory co jednak nie było skutkiem jego siły a słabości opozycji.
Bronisław Komorowski
Nie wiadomo jak on to robi ale w niektórych sondażach ma poparcie większe niż Kwaśniewski w szczytowym momencie. Ufa mu nawet część wyborców... PiS.
Leszek Miller
Wielki powrót na polską scenę polityczną. Mam tylko wrażenie, że w roli grabarza SLD. Może być nowym Rakowskim i jedyne co mu pozostanie to kazać wyprowadzić sztandar.
Antypolityk roku Jarosław Kaczyński
No cóż "Jarosław Polskę zbaw" po raz kolejny udowodnił, że jest skrajnie nieskuteczny. Poza tym paranoja w jaką popadł przekracza już wszelkie granice. Jeżeli nadal chce tworzyć w Warszawie Budapeszt to jest to wystarczający powód aby na niego nie głosować.
- Adam Hofman
Chamstwo tego kolesia jest już skrajnie obrzydliwe. Jest kompletnie niemedialny. Chce błyszczeć ale mu to nie wychodzi.
Mariusz Błaszczak
Jaja to nie jest to co ten facet by posiadał. Cicha woda...
Antoni Macierewicz
"Wybitny specjalista" w dziedzinie katastrof lotniczych.
Jacek Rostowski
Pierwszy kłamca Rzeczypospolitej.
Ewa Kopacz
Bubel w postaci ustawy refundacyjnej i zostawienie go w spadku Bartoszowi Arłukowiczowi został nagrodzony stanowiskiem Marszałek Sejmu.
Bartosz Arłukowicz i Joanna Kluzik-Rostowska
Doskonały przykład jak miałką papką jest Platforma Obywatelska. Ciśnie się tu na usta pewne brzydkie słowo na k.
Grzegorz Napieralski
Wydawało mu się, że po wyborach prezydenckich złapał Pana Boga za nogi. Jak widać mocno się pomylił.
Jego sukces pokazuje dobitnie, że Polacy zaczynają się odwracać od watykańskiej szarańczy i coraz więcej z nich chce pogonić darmozjadów w kieckach! To nadzieja dla lewicy w przeciwieństwie do lizidupów czarnej zarazy- SLD!
Plusy:
+Wanda Nowicka
Właściwy człowiek, na właściwym miejscu. Pokazała środkowy palec przygłupom z PiS-uaru i Solidarnej Polski a także części przychlastów (jak kościelny pachoł Gowin) z PO i PSL! Tak trzymać Pani Wando!
+Anna Grodzka i Robert Biedroń
Są symbolem tego, że katolicka ciemnota po mału ustępuje miejsca tolerancji i liberalizmowi w Polsce. Polska małymi kroczkami wychodzi ze średniowiecznej watykańskiej ciemnoty. Oby tak dalej proszę państwa!
+Andrzej Rozenek i Roman Kotliński
Z mediów trafili do wielkiej polityki. Jak widać normalne nieklerykalne pisma mogą kreować wielkich polityków. Brawo!
Antypolityk roku:
Jarosław Kaczyński
Niepotrzebnie odstawił leki i całkiem go schizofrenia dopadła! Myślę, że zakład psychiatryczny to bardziej odpowiednie miejsce dla tego czuba niż sejm.
Minusy:
-Donald Tusk
Za lizanie spasionych biskupich dupsk i służalczość wobec watykańskiej zarazy.
-Antoni Macierewicz
W przypadku tego psychola komentarz jest zbędny...
-Adam Hofman
Chwast, którego należy wyrwać a następnie powiesić na suchej gałęzi!
-Mariusz Błaszczak
Eunuch, którego Kartofel osobiście wykastrował. Zwykła menda i kanalia polityczna!
Ahhh jeszcze wielki PLUS dla Ziobry i przydupasów. Dzięki tej ekipie mamy pewność że nie pójdziemy na dno tak jak zrobili to Węgrzy.
Co prawda w ich wypadku wieloletnia przyjaźń z faszystami może na narodzie nie robić wrażenia ale w PL to nie przejcie... chłopcy Macierowdcy
Kropek, naprawdę sądzisz, że kogoś interesuje twoje zdanie w tym temacie? W ogóle - w jakimkolwiek temacie? Eh, po co w ogóle pytam - przecież i tak nie zdołasz odpowiedzieć zbanowany.
Macias, Ty psi fiucie! Twoi starzy się wcale do Ciebie nie przyznają bo, żeś małpolud jebiący w dupę kozę!
Skoro tak po dżentelmeńsku rozstawiasz po kątach rodziców forumowych kolegów, proponuję abyś może swoich zapoznał ze swoją twórczością przepełnioną frustracją, nienawiścią, nietolerancją i zaściankowością.
Na pewno będą dumni jakiego pokemona udało im się wykarmic.
Skoro tak po dżentelmeńsku rozstawiasz po kątach rodziców forumowych kolegów, proponuję abyś może swoich zapoznał ze swoją twórczością przepełnioną frustracją, nienawiścią, nietolerancją i zaściankowością.
Mam 36 lat i moich rodziców nie interesuje co pisuje w internecie. Ja wiem, że Was forumowe małpoludy prawda boli. Ale jak się jebie kozę w dupę to należy się liczyć z ostrzałem. A Ty Falkonetti to jesteś jeden z największych troglodytów na tym forum, który wierzy w duchy, gusła i magiczne siły więc stul mordę ch.uju złamany!
falkonetti napisał/a:
Na pewno będą dumni jakiego pokemona udało im się wykarmic.
Twoja stara jak Cię zobaczyła po urodzeniu to padła na zawał a stary rzucił się z okna bo nie mógł przepatrzeć na Twoją pawianią mordę. Wychowały Cię zakonnice. Niestety notorycznie byłeś gwałcony przez katabasów, którzy przyłazili tam poruchać zakonnice. Stąd wzięło się Twoje zamiłowanie do jebania kozy w dupę.
falkonetti napisał/a:
Patrzcie jak się ucieszył, że będzie kozę w dupę jebał...
My się tak śmiejemy panowie a chłopak ma naprawdę poważne problemy. Zszedł z klechów a zaczął ciągle o je***iu kozy w dupę nawijać. Zapewne ma w tej kwesti cenne doświadczenie. Musiał chłopak zostać bardzo skrzywdzony w dzieciństwie. Ewentualnie w kryminale ktoś go skrzywdził.
Mr. Five napisał/a:
Mam 36 lat
To mnie zaskoczyłeś. Ja myślałem, że Ty jakiś gimbus jesteś a Ty po prostu jesteś mocno opóźniony w rozwoju. Jedyne co pozostaje to tylko Ci współczuć...