Aby zapisać się na listę naszego newslettera, prosimy podać swój adres email:

e-Polityka.pl - Strona Główna Serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Posłowie Zjednoczonej Lewicy
Autor Wiadomość
nike112

Wysłany: 2015-08-14, 14:08   Posłowie Zjednoczonej Lewicy

Do wyborów coraz bliżej. Według sondaży Zjednoczona Lewica znajdzie się w parlamencie po wyborach. Jest to dobra informacja, ponieważ partia prawicowa i lewicowa to trochę za mało.
Lewica ze swoimi poglądami, ukierunkowana na ochronę ludzi pracujących, emerytów, zajmująca się polityką prorodzinną jest niezbędna. Dla wielu problemem jest utożsamienie się z obecnymi liderami. Zresztą dotyczy to wszystkich partii. Rozwiązaniem jest zapoznanie się z listami wyborczymi w swoich okręgach. Nie jest to duży wysiłek, a pozwoli dokonać zmian na scenie polityczne. O zmiany te trzeba zawalczyć. Niesmak wzbudzały ostatnie przepychanki dotyczące pierwszych miejsc na listach wyborczych. Takiemu zachowaniu należy powiedzieć zdecydowane nie.
Moim okręgiem wyborczym jest Warszawa. Z przekonania będę głosował na Zjednoczoną Lewicę. Ale zadałem sobie trochę trudu i dokonałem wyboru. Mój głos oddam na Pana Dariusza Budyta (24db.pl). Nie wiem który będzie na liście, nie to jest ważne. Samorządowiec od lat o ugruntowanych poglądach, dobrze zna Warszawę i jej problemy. Bez rozgłosu medialnego wykonuje swoją pracę. Tacy ludzie zbudują nową wartość z parlamencie.

Forum Bot
Reklama

Wysłany: Dzisiaj 7:35   

kowalskil 

Wysłany: 2015-09-01, 23:23   Re: Posłowie Zjednoczonej Lewicy

nike112 napisał/a:
Do wyborów coraz bliżej. Według sondaży Zjednoczona Lewica znajdzie się w parlamencie po wyborach. Jest to dobra informacja, ponieważ partia prawicowa i lewicowa to trochę za mało. ...
Lewica ze swoimi poglądami, ukier.

Jestem tutaj przypadkowo. Mam nadzieje ze masz racje.

hirek

Wysłany: 2015-09-08, 06:21   Lewica

Właśnie oglądam informacje w tv i widziałem sondaże. Faktycznie tak jest, Lewica na trzecim miejscu. Tuż za nim Kukiz, różnicą niewielką.
Ja również będę głosował na Zjednoczoną Lewicę. Jestem z Warszawy i również mam zamiar oddać głos na Pana Dariusza Budytę.
Tak naprawdę, to każdy z nas ma w większości lewicowe poglądy, tylko nie zdaje sobie z tego sprawy... a szkoda.

adm

Wysłany: 2015-09-08, 21:39   

Lewica oznacza dążenie do zmian, chęć naprawy. Dosyć już nijakich polityków, którzy wybrani zostali jako mniejsze zło. Wierzę w powrót dumnej i Zjednoczonej Lewicy. Program pana Dariusza Budyty mi również wydał się być interesujący. Wierzę w jego sukces w Warszawie. Niech wreszcie zaczną rządzić nami uczciwi ludzie.

Odpowiedz do tematu