Widzę, że agresja i obrażanie to jedyny twój argument.
Proste zasady demokracji są jednak za skomplikowane, ale niczego innego się nie spodziewałem po jednokomórkowcu. Na szczęście tacy jak ty to plankton.
Jedyne co potraficie to robienie zadymy i to tchórzliwie schowani za szalikiem i kominiarką!!!
a to twój nieobraźliwy argument...na który zareagowałem tak jak zareagowałem...
Cytat:
Jak można być tak tępym.
proste zasady demokracji w naszej rzeczywistości można o kant dupy potłuc , ale to nawet taki jednokomórkowiec , tępak , jak ty chyba rozumie , to tak bez agresji i obrażania
co do argumentów spróbuj wystawić kandydatów bez założenia np partii , które ja i podobny do mnie plankton ma gdzieś , powód 25 lat tego ebanego partyjnego porządku...na który pozwalają ci zagłosować , chyba tylko po to żebyś myślał że masz na to jakiś wpływ
zauważ że ja nie chowam się za szalikiem i kominiarką , nie robie zadym , tylko piszę jak ja to widzę co bym zmienił żeby takim jak ty też żyło się lepiej , prościej , bo na partie liczyć nie mogę tak jak TY
_________________ tak jak w Media Markt - nie dla idiotów...
OK. Skoro rozmawiamy już normalnie.
Ja nie jestem jakimś fanatykiem tego co jest w tej chwili, wiele mi się nie podoba i bym to zmienił.
Ale należy respektować zasady gry. Można oczywiście je zmienić ale trzeba mieć do tego zaplecze-czyli partię np. Skoro myślących tak jak ty jest sporo to w czym problem???
Palikot (wcześniej Lepper) pokazał, że można coś stworzyć z niczego.
Zakładaj więc partię, ruch społeczny czy coś innego, wygrywaj wybory i zmieniaj do woli!!!
OK. Skoro rozmawiamy już normalnie.
Ja nie jestem jakimś fanatykiem tego co jest w tej chwili, wiele mi się nie podoba i bym to zmienił.
Ale należy respektować zasady gry. Można oczywiście je zmienić ale trzeba mieć do tego zaplecze-czyli partię np. Skoro myślących tak jak ty jest sporo to w czym problem???
Palikot (wcześniej Lepper) pokazał, że można coś stworzyć z niczego.
Zakładaj więc partię, ruch społeczny czy coś innego, wygrywaj wybory i zmieniaj do woli!!!
hmm ,tylko powiedz mnie jedno jaki sens ma zakładanie partii w "moim" przypadku jeśli ja je chcę likwidować czy to nie wydawałoby ci się co najmniej dziwne to co proponuje można hmma nawet trzeba zrobić , byłoby to z korzyścią dla wszystkich i dla ludzi i dla państwa , więc skoro partie reprezentują niby nas to dlaczego tego nie zrobią
mnie się wydaje tylko jedno , po prostu mają nas wszystkich w dupie , inaczej zlikwidowałyby np. PRZYWILEJE te nas kosztowały przez 25 lat dobrze ponad 850 mld zł , to w przybliżeniu nasze ZADŁUŻENIE , 35,5 mld rocznie wydajemy na to żeby jakiś procent z tego korzystał , czy to sprawiedliwe
poco ja to wszystko piszę powód jest jeden to trzeba nagłośnić , ja wybrałem do tego internet , bo po pierwsze jestem "chodzącym" inaczej , po drugie wszystkie instytucje do których się z tym zwróciłem między innymi PARTIE , związki mają to gdzieś , ale jakby dostawały kilka tysięcy dziennie pytań o to nie ma uja we wsi musiałyby się tym zainteresować , to samo media...
powiem tak żadna partia żaden związek zawodowy tego nie nagłośni bo one z tego żyją i to jest właśnie problem...
......hmm ,tylko powiedz mnie jedno jaki sens ma zakładanie partii w "moim" przypadku jeśli ja je chcę likwidować.....
Ale to jest twoja (i nie tylko) jedyna szansa!!!!!
A potem (jak wygrasz) zlikwidujesz, zmienisz-zrobisz co zechcesz!!!!
hmm od 89 roku do teraz tych partii było od pyty i każda była , jest , będzie po to żeby "pomagać" NAM , mnie już to wkArwia , WAS - nie dlatego nie wieżę partiom i politykom , to czy coś się zmieni , czy będziemy mięli na nasze życie jakiś wpływ zależy tylko od nas , politycy tego dla NAS nie zrobią , dlatego pomyślałem o internecie i napisałem coś w rodzaju "apelu" tu możecie to przeczytać Witam "kajdaniarze"http://forum.e-polityka.p...arze-vt4571.htm
powiem tylko tyle to na początku odniosło skutek ludzie klikali i czytali potem to się urwało
mnie już nie zależy tak jak kilka lat temu , powinno zależeć MŁODYM to oni będą płacić za ten "dobrobyt" długi , przywileje , emerytury itd , nie wiem Heavy ile masz lat w sumie to "Ty" na mnie pracujesz nie ja na "Ciebie"
" zlikwidujesz, zmienisz-zrobisz co zechcesz!!!!" mnie to już wisi
POWODZENIA...
_________________ tak jak w Media Markt - nie dla idiotów...