A to niby świadczy o tym, że... ? Dla twej wiadomości moim poprzednim avatarem był Leonid Breżniew. Co z tego wywnioskujesz?
Że twoje poglądy są stałe i niezmienne, a bohaterów masz w tym samym środowisku...
_________________ Przeżyliśmy trzy zabory, przeżyjemy i Kaczory...
Gość
Wysłany: 2007-01-09, 16:14
Gratuluje tego, że oceniasz człowieka na podstawie jego avatara. Bardzo to dojrzałe i rozsądne. Na tej samej zasadzie ja po przeczytaniu tych kilku twoich postów skierowanych do mnie mógłbym powiedzieć że masz kran na czole a twoje dłonie mają kształt tapczana.
Jeśli ktoś wstawia sobie Urbana za avatara ma kran na czole i dłonie w kształcie tapczana. Nie wiem o ci chodzi z tym Ulm. Dla mnie to jest miasto w Niemczech. Jeśli napisałeś to dla jaj to już nie moja wina. Miałem prawo to tak odczytać. I nie wiem co ma wspólnego Ulm z Monthy Pytonem...
_________________ Przeżyliśmy trzy zabory, przeżyjemy i Kaczory...
Gość
Wysłany: 2007-01-09, 16:31
Marcin Adamczyk napisał/a:
Jeśli ktoś wstawia sobie Urbana za avatara ma kran na czole i dłonie w kształcie tapczana.
Proszę bardzo. Możesz sobie tak myśleć. I tak chyba nie zrozumiesz mojego rozumowania i tego co chciałem ci powiedzieć.
Marcin Adamczyk napisał/a:
Nie wiem o ci chodzi z tym Ulm. (...) nie wiem co ma wspólnego Ulm z Monthy Pytonem...
Proponuje jednak obadać dokładniej link który załączyłem do poprzedniego posta...
Proponuje także kończyć tą jałową dyskusję z tematem nie mającą nic wspólnego.
Ja gdybym się z kimś nie utożsamiał to bym jego fotki obok moich wypowiedzi nie umieszczał...
_________________ Społeczeństwo - rzecz, którą definiują jako organizm nieposiadający kształtu fizycznego, nadistota nie zamieszkująca w nikim konkretnym, a zarazem zamieszkująca we wszystkich oprócz ciebie.
Ayn Rand
Gość
Wysłany: 2007-01-09, 16:43
Antherdil napisał/a:
Ja gdybym się z kimś nie utożsamiał to bym jego fotki obok moich wypowiedzi nie umieszczał...
Widać ja postępuje trochę inaczej i nie przywiązuje takiej wagi do głupiego zdjęcia o wymiarach 64 x 64 pixeli wyświetlanego obok moich wypowiedzi - widocznie naiwnie licze na to, że ludzie nie będą się tym tak bulwersować i święcie oburzać oraz nie będą oceniać mnie przez wzgląd na avatara.
Jeżeli chcesz kontynuować dyskusje to zapraszam na PW.