Za homoseksualizm nie powinna być stosowana tak drastyczna kara.Jest to rodzaj choroby i jeżeli ktoś nie umie zaakceptować tego faktu to trudno ale dożywocie to gruba przesada.
Gardcoor
Wysłany: 2016-04-11, 10:10
Co do kary nie jestem pewien czy to jest dobre posunięcie, bo każdy powinien mieć prawo do poprawy, a nie jest to czyn który jakkolwiek kogoś by krzywdził, ponieważ obie osoby się na to zgadzają, ale nie popieram homoseksualizmu i może jakiś rodzaj kary ale też pomoc. Na pewno nie dożywocie.
Ludzie drodzy, jak możecie pleść takie rzeczy. To nie jest choroba, została dawno skreślona z listy chorób Światowej Organizacji Zdrowia. Wystarczy trochę ruszyć makówką i poczytać na ten temat. Mam znajomych, którzy są homoseksualni, tak samo jak ludzie innej orientacji pracują, płacą podatki, wypełniają role społeczne. Nikt nie chce mieć dzieci, nie chce ich adoptować. To są normalni ludzie, a to, co robią w alkowie, to nie nasza sprawa.
Kara śmierci za homoseksualizm to czyste wariactwo. Pozdrawiam Państwa!
_________________ Historia jest wersją przeszłych wypadków, na które ludzie zdecydowali się zgodzić. - Napoleon
Royal Panda
Bedion25
Wysłany: 2016-05-17, 10:04
Poznałem kilka takich osób i są normalni, chociaż i tak nie jestem przekonany do tego co robią, ale skoro nikomu to nie szkodzi, to niech sobie to robią ale nie na oczach wszystkich.
U nas jest podobnie, gospodarka się sypie, demografia pada, kraj na wymarciu, ale co jest największym problemem? Homoseksualizm Powodzenia Polsko i Ugando! Pozdrawiam