Aby zapisać się na listę naszego newslettera, prosimy podać swój adres email:

e-Polityka.pl - Strona Główna Serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kaddafi poległ?
Autor Wiadomość
Aimar
Radny miejski

Wysłany: 2011-10-21, 18:08   Kaddafi poległ?

Nic pewnego ale wiele na to wskazuje. Sporo ważnych polityków demokratycznych państw odetchnęło z ulgą. Nikt go nie przesłucha, nic się nie wyda. Można spać spokojnie. Uprzejmy był ten Muammar.

Forum Bot
Reklama

Wysłany: Dzisiaj 17:17   

over05

Wysłany: 2011-10-22, 12:48   

Kaddafi zginął, nie sądzę by był to sobowtór. Bardziej widzę w UE sobowtóra tego co sie działo w Libii :P

http://czytonormalne.blog...bia-jak-ue.html

nicram 
Starosta

Wysłany: 2011-11-15, 13:12   

Kadaffi uniknął dożywocia w luksusowych warunkach w haskim "więzieniu". Dostał kule w łeb zamiast komputera, telefonu, apartamentu 24 Open, telewizji satelitarnej i dobrego żarcia. Takie warunki panują w Hadze panowie!

Zresztą Kadafii mógł spokojnie uciec z Libii na Białoruś, do Wenezueli czy Nigru. Popełnił jednak ten sam błąd co 22 lata temu Caeucescu. Zawierzył swoim służbom.

Aimar
Radny miejski

Wysłany: 2011-11-19, 22:41   

Mylisz się. Kaddafi nie był idiotą i nie ufał najemnikom. Był specem od tych spraw. Poległ bo jego zeznania mogły być bardzo niewygodne dla wielu dygnitarzy z krajów bardzo mocno "demokratycznych" :mrgreen: Nie ogarnął chłop sytuacji i się przejechał. Nie miał takich wpływów, możliwości jak Osama. Do tego wielu wrogów. Libijczycy to czysta dzicz. Byłem tam kiedyś i wiem co mówię :mrgreen:

Michał J 

Wysłany: 2011-11-20, 15:56   

Kadafi miał honor to nie Hitler i wierzył, że doczeka spokojnej starości w demokratycznym państwie (w swoim bastionie) ale się przeliczył..

Aimar
Radny miejski

Wysłany: 2011-11-20, 22:04   

Sugerujesz delikatnie że nie spierdolił w przeciwieństwie do naszego pseudo "rządu w Londynie" który był uprzejmy wymordować czyściutkimi rączkami miliony ludzi...
Słuszna uwaga :mrgreen:
Tu było niestety jednak trochę inaczej. On wierzył w swój kraj w przeciwieństwie ....
Coś ja ONR który też w '39 roku wierzył ale w '45 radykalnie przestał dzięki sowietom. I wtedy "przeszedł do podziemia na 50 lat" :mrgreen:

Jeff Williams

Wysłany: 2011-11-22, 09:05   

Ostatnio, rosyjski ekspert powiedział, że "mam wystarczające dowody, że: Kadafi jest wciąż żywa, zmarły był jego zastępca, zwany Ahmed."....Czy uważają Państwo?

macias
Burmistrz

Wysłany: 2011-11-22, 09:42   

Tak, uważają państwo. :mrgreen:

nicram 
Starosta

Wysłany: 2011-11-23, 15:23   

Aimar napisał/a:
Kaddafi nie był idiotą

Niestety Ty się mylisz. Kadafi był idiotą czego wyraz dawał niejednokrotnie w swoich wywiadach gdzie bredził jakby kilogram trawnika zjarał. :mrgreen:

Jakbym słyszał prezesa. :mrgreen:

Aimar napisał/a:
Poległ

Jakbym słyszał prezesa. :mrgreen:

Aimar
Radny miejski

Wysłany: 2011-11-23, 20:49   

nicram napisał/a:
Aimar napisał/a:
Kaddafi nie był idiotą

Niestety Ty się mylisz. Kadafi był idiotą czego wyraz dawał niejednokrotnie w swoich wywiadach

Gdybyś interesował się jego osobą dłużej niż ostatnie 2 miesiące to może byś wiedział o czym mówię. Na szczęście przyzwyczaiłem się już do twoich "ekspertyz" więc jakoś mnie one nie dziwią :mrgreen:
.

nicram 
Starosta

Wysłany: 2011-11-24, 08:40   

Aimar napisał/a:
Gdybyś interesował się jego osobą dłużej niż ostatnie 2 miesiące to może byś wiedział o czym mówię.

Interesuje się jego osobą od czasu kiedy zestrzelił brytyjski samolot nad Szkocją. Na szczęście jego europejski koleżka- Berlusconi (skądinąd następny kompletny kretyn) też już odszedł w niepamięć. Mam wrażenie, że bronisz bandyty i terrorysty tylko dlatego, że był socjalistą. :twisted:

Aimar
Radny miejski

Wysłany: 2011-11-24, 21:42   

nicram napisał/a:
Interesuje się jego osobą od czasu kiedy zestrzelił brytyjski samolot nad Szkocją. Mam wrażenie, że bronisz bandyty i terrorysty tylko dlatego, że był socjalistą. :twisted:

Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się że w 1988 roku nie było cie jeszcze na świecie. Takie sprawiasz wrażenie.
Jeżeli widzisz w moich postach obronę tego ciołka to potwierdza tezę zawartą w którymś z moich postów kilka dni/tygodni temu. Cieszę się że polska prawica i ich wyborcy są debilami...

macias
Burmistrz

Wysłany: 2011-11-25, 08:46   

Aimar napisał/a:
Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się że w 1988 roku nie było cie jeszcze na świecie. Takie sprawiasz wrażenie.

Pewnie dlatego, że jesteś małym, smutnym człowieczkiem. :mrgreen:

nicram 
Starosta

Wysłany: 2011-11-25, 11:29   

Powtórka z rozrywki się zaczyna. Ja nie wiem dlaczego Kropki, Aimary i inni lewacy są kompletnymi chamami.

Michał Domański 
Radny miejski

Wysłany: 2011-11-25, 22:23   

Aimar napisał/a:
Cieszę się że polska prawica i ich wyborcy są debilami...

Wyborcy prawicy przynajmniej zachowują na tym forum kulturę, co o niektórych wyborcach lewicy trudno powiedzieć. Masz ostrzeżenie i radzę bardziej uważać ze słowami.

Odpowiedz do tematu