Aby zapisać się na listę naszego newslettera, prosimy podać swój adres email:

e-Polityka.pl - Strona Główna Serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Michał Domański
2011-06-30, 20:09
Został zdradzony w południe!
Autor Wiadomość
Aimar
Radny miejski

Wysłany: 2011-06-29, 22:44   

nicram napisał/a:
To się zdecyduj czy ja jestem z Korwinem czy z Kaczyńskim i Macierewiczem bo jedno z drugim się wyklucza. :mrgreen:

Dlaczego? Ta sama ekipa. Razem przy korycie siedzieli ale tego nigdzie nie usłyszałeś więc nie wiesz :mrgreen: .

nicram napisał/a:
Lepiej mi powiedz ile Ci Donald płaci za trollenie w internecie. :mrgreen:

Czytając twoje wypociny mam dobre wzorce ale takiego mistrza - trolla raczej nikt nie przeskoczy.

Napisz jeszcze coś ciekawego bo ubaw mam świetny :mrgreen: .

Forum Bot
Reklama

Wysłany: Dzisiaj 17:34   

nicram 
Starosta

Wysłany: 2011-06-30, 00:01   

Aimar napisał/a:
Napisz jeszcze coś ciekawego bo ubaw mam świetny .

Mam pomysła. Jak opróżnisz już flaszkę po swoim dopalaczu to weź i postaw przed sobą lustro. Jak poczujesz, że jakiś "faszysta" czycha na Ciebie to ciśnij przed sobą flaszką. Na bank poczujesz się lepiej. Chyba, że nadzorca lewej strony PO Bartosz A. postąpi inaczej. :razz:

Aimar
Radny miejski

Wysłany: 2011-06-30, 08:01   

nicram napisał/a:
Aimar napisał/a:
Napisz jeszcze coś ciekawego bo ubaw mam świetny .

Mam pomysła. Jak opróżnisz już flaszkę po swoim dopalaczu to weź i postaw przed sobą lustro. Jak poczujesz, że jakiś "faszysta" czycha na Ciebie to ciśnij przed sobą flaszką. Na bank poczujesz się lepiej.

Normalnie koncert życzeń tylko fora ci sie pomyliły dzieciaku. Rozumiem że robisz tak codziennie i pomaga :mrgreen: .
Dobry troll.

nicram 
Starosta

Wysłany: 2011-06-30, 10:23   

Aimar napisał/a:
Normalnie koncert życzeń tylko fora ci sie pomyliły dzieciaku. Rozumiem że robisz tak codziennie i pomaga .

Nie. Po prostu Kropek przy Tobie się umywa. Nie zmienia to faktu, że idziesz wytyczoną przez niego ścieżką. :mrgreen: "Ludwiku Dorn, Sabo nie idźcie tą drogą"! :mrgreen:

Aimar
Radny miejski

Wysłany: 2011-06-30, 12:58   

OK. Skoro tak robisz i pomaga to rób dalej. Mnie już niczym nie zaskoczysz. Na początku myślałem że masz 12 lat ale teraz znam przyczynę twoich probemów emocjonalnych. Może warto zmienić dilera?
Całe szczęście że tak właśnie wygląda elektorat pseudoprawicy w Polsce. Macierewicz daje dobre wzorce :mrgreen: .

nicram 
Starosta

Wysłany: 2011-06-30, 13:08   

Aimar napisał/a:
Całe szczęście że tak właśnie wygląda elektorat pseudoprawicy w Polsce. Macierewicz daje dobre wzorce .

To w końcu Korwin czy Macierewicz? :mrgreen: Ja się cieszę, że pokazujesz publicznie jak wygląda elektora liberalno-lewicowy w tym kraju.

Aimar
Radny miejski

Wysłany: 2011-06-30, 17:13   

nicram napisał/a:
To w końcu Korwin czy Macierewicz? :mrgreen: Ja się cieszę, że pokazujesz publicznie jak wygląda elektora liberalno-lewicowy w tym kraju.

Ważne że ty pokazujesz ten pseudoprawicowy. Właśnie ludzie twojego pokroju odstaraszają od nich elektorat - i bardzo dobrze.
Mikke czy Macierewicz? Co za różnica? Wylęgli się w tym samym miejscu, przy korycie też byli razem. Nawet razem umożliwili Wałęsie bezbolesne wywalenie na pysk Olszewskiego. To ich jedyna zasługa. Cech wspólnych mają wiele a ty do nich idealnie pasujesz trollu :mrgreen: .

nicram 
Starosta

Wysłany: 2011-06-30, 19:18   

Tak też myślałem. Z każdego lewaka prędzej czy później wychodzi bydło. Ty jesteś tego kolejnym dowodem. Bez odbioru.

Michał Domański 
Radny miejski

Wysłany: 2011-06-30, 20:08   

Widzę, że pyskówka bardzo Was bawi. Ale mnie niespecjalnie, więc daję po ostrzeżeniu i zamykam ten wątek, który już od dłuższego czasu do niczego nie prowadzi.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi