Napisz jeszcze coś ciekawego bo ubaw mam świetny .
Mam pomysła. Jak opróżnisz już flaszkę po swoim dopalaczu to weź i postaw przed sobą lustro. Jak poczujesz, że jakiś "faszysta" czycha na Ciebie to ciśnij przed sobą flaszką. Na bank poczujesz się lepiej. Chyba, że nadzorca lewej strony PO Bartosz A. postąpi inaczej.
Napisz jeszcze coś ciekawego bo ubaw mam świetny .
Mam pomysła. Jak opróżnisz już flaszkę po swoim dopalaczu to weź i postaw przed sobą lustro. Jak poczujesz, że jakiś "faszysta" czycha na Ciebie to ciśnij przed sobą flaszką. Na bank poczujesz się lepiej.
Normalnie koncert życzeń tylko fora ci sie pomyliły dzieciaku. Rozumiem że robisz tak codziennie i pomaga .
Dobry troll.
OK. Skoro tak robisz i pomaga to rób dalej. Mnie już niczym nie zaskoczysz. Na początku myślałem że masz 12 lat ale teraz znam przyczynę twoich probemów emocjonalnych. Może warto zmienić dilera?
Całe szczęście że tak właśnie wygląda elektorat pseudoprawicy w Polsce. Macierewicz daje dobre wzorce .
To w końcu Korwin czy Macierewicz? Ja się cieszę, że pokazujesz publicznie jak wygląda elektora liberalno-lewicowy w tym kraju.
Ważne że ty pokazujesz ten pseudoprawicowy. Właśnie ludzie twojego pokroju odstaraszają od nich elektorat - i bardzo dobrze.
Mikke czy Macierewicz? Co za różnica? Wylęgli się w tym samym miejscu, przy korycie też byli razem. Nawet razem umożliwili Wałęsie bezbolesne wywalenie na pysk Olszewskiego. To ich jedyna zasługa. Cech wspólnych mają wiele a ty do nich idealnie pasujesz trollu .
Widzę, że pyskówka bardzo Was bawi. Ale mnie niespecjalnie, więc daję po ostrzeżeniu i zamykam ten wątek, który już od dłuższego czasu do niczego nie prowadzi.