Chcialbym zmienic nick. nie prosze o rady i komentarze. nie zmieniam tez opcji politycznej. ale po prostu czuje sie niekomfortowo z obecnym nickiem. chcialbym zmienic go na Chris. admin kazal Was zapytac o zdanie. Glosujcie!!!
Zeby bylo wygodnie powiedzmy przez miesiac dam podpis ze moj porzpedni nick to {{lewicowiec{{. zeby nie bylo zamieszania
po prostu czuje sie niekomfortowo z obecnym nickiem.
Nie dziwię się, a że jestem wrażliwy (społecznie) to oddaję głos za. Jednocześnie uprzejmie proszę o nie ośmieszanie liberalizmu dziwnymi zdaniami w podpisie (a socjalizm i liberalizm to przeciwieństwa, jak niewola i wolność).
_________________ Społeczeństwo - rzecz, którą definiują jako organizm nieposiadający kształtu fizycznego, nadistota nie zamieszkująca w nikim konkretnym, a zarazem zamieszkująca we wszystkich oprócz ciebie.
Ayn Rand
Socjalliberalizm nic innego jak nieco bardziej "urynkowiona" forma socjaldemokracji. Oczywiście są różnice ( wydaje mi się że w socjalliberalizmie przywiązuje się większą wagę do jednostki niz w socjaldemokracji), ale w praktyce można powiedzieć że socjaliberałowie to najbardziej liberalne skrzydło socjaldemokracji.
Ostatnio zmieniony przez sparrow88 2008-04-29, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Ja kiedyś byłem bliski zmiany nicku. Rozmawiałem nawet na ten temat z Adminem, ale później mi przeszło (jak PiS przegrał wybory )... Ja myślę, że jeśli chcesz zmienić to musiałbyś napisać do Admina bo to tylko od niego zależy czy będziesz mógł go zmienić...
_________________ Przeżyliśmy trzy zabory, przeżyjemy i Kaczory...