To co wyprawia na tym forum Michał Domański jest po prostu cenzurą! Facet zrobił sobie z forum prywatny folwark i wyprawia na nim co chce! Przykłady? Kompletnie bezpodstawny ban i usunięcie kilkunastu moich dzisiejszych postów. Domańskiemu od tego moderowania w dupie się poprzewracało! Dlatego wzywam wszystkich, którym zależy na dobrze forum aby zrobili coś aby Domańskiego pozbawić funkcji moderatora. Kto jest za?
"Bezpodstawny" ban po tym, jak tradycyjnie nabluzgałeś na wszystkich dookoła? Nieźle. A głosować ze wszystkich swoich dwudziestu kont możesz do woli, i tak chyba nikt się na to nie nabierze.
Widzę że to forum nie różni się niczym od tego co jest w Polsce .
PODZIAŁY , PODZIAŁY , PODZIAŁY .
_________________ Moja determinacja , żeby to zmienić, jest tak WIELKA jak nasze DŁUGI.
Zostawmy naszym dzieciom nie tylko wolność i długi, zostawmy im normalność.
http://www.forum.polityka...opic.php?t=5249
Propozycja sprawiedliwego systemu emerytalnego.
Widzę że to forum nie różni się niczym od tego co jest w Polsce .
PODZIAŁY , PODZIAŁY , PODZIAŁY .
To dzięki kato-prawicy, która cenzuruje forum i jej wiernemu giermkowi Domańskiemu, który dopuszcza tylko te komentarze, które wychwalają pod niebiosa zwyrodniałych pedofili w sutannach i ich bożka, który im to nakazuje. Domański to zwykły padalec i musi wreszcie odejśc aby na forum skończyła się cenzura, której moja osoba pada notorycznie ofiarą i wróciła wreszcie normalność!!!
KOŃCZ DOMAŃSKI WSTYDU OSZCZĘDŹ!!!!!
Spójrz na wynik sondażu! 97% Cię tu nie chce skunksie! Mniej honor i odejdź! Na Twoim miejscu bym się powiesił po takich wynikach sondażu!
Domański to zwykły padalec i musi wreszcie odejśc aby na forum skończyła się cenzura, której moja osoba pada notorycznie ofiarą i wróciła wreszcie normalność!!!
Indestructible3 , to tak jak w OSRANYM życiu nie ma różnicy ( jego zabawki , jego piaskownica ) albo się bawisz i jesteś w.....ny , albo rzucasz "łopatkę i wiaderko" i masz w dupie taką zabawę , że to CENZURA i w.......ce zgadzam się z Tobą z NORMALNOŚCIĄ nie ma nic wspólnego ( ale co zrobisz takim "Domańskim" jak ich złapiesz" )
_________________ Moja determinacja , żeby to zmienić, jest tak WIELKA jak nasze DŁUGI.
Zostawmy naszym dzieciom nie tylko wolność i długi, zostawmy im normalność.
http://www.forum.polityka...opic.php?t=5249
Propozycja sprawiedliwego systemu emerytalnego.