Aby zapisać się na listę naszego newslettera, prosimy podać swój adres email:

e-Polityka.pl - Strona Główna Serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
.

czy uwa?asz ?e to mo?e si? uda
tak
50%
 50%  [ 3 ]
nie
50%
 50%  [ 3 ]
Głosowań: 6
Wszystkich Głosów: 6

Autor Wiadomość
Bary
[Usunięty]

Wysłany: 2005-10-24, 12:08   .

..........
Ostatnio zmieniony przez Bary 2006-08-12, 20:21, w całości zmieniany 1 raz  

Forum Bot
Reklama

Wysłany: Dzisiaj 17:48   

blinder
[Usunięty]

Wysłany: 2005-10-24, 12:23   

Gratuluje!!!!! Ale to raczej brzmi jak bajka z "Wieczorynki". Przy dzisiejszej znieczulicy i braku ufnosci taki pomysl nie ma szans. Zalozmy..Pan da tu ogloszenie,ze tworzy firme i potrzebuje 100 osob, ktorzy dokonaju wplaty 100z? ,zeby u Pana pracowac.Ok.Zalozmy,ze przewiduje Pan zarobki ok.100zl.Ma Pan ta 10 000zl(bo tyle bylo Panu potrzeba),a nastepnie nastepnego dnia na forum umieszcza Pan informacje: " Przykro mi z powodu braku mozliwosci nasza inwestycja zostala wycofana",a nastepnie odlatuje Pan pierwsza klasa na Karaiby! Dlatego moim zdaniem idea o ktorej Pan mowi jest dla mnie zgubna.Jednakze jest to tylko moja skromna opinia,moze dlatego,ze wychowalem sie w takiej Polsce... Zycze powodzenia w szerzeniu owej teorii. pozdrawiam.

Bary
[Usunięty]

Wysłany: 2005-10-24, 12:52   

.............
Ostatnio zmieniony przez Bary 2006-08-12, 20:21, w całości zmieniany 1 raz  

Gość

Wysłany: 2005-10-24, 23:45   

przepraszam jednak znow sie z Panem nie zgodze,bo ta historia o koncie to sielanka w ktorej praktycznie kazdy szukalby utargu dla siebie,Pamietamy polskie afery np. FOZZ i pana Kulczyka! :shock: Jesli juz trzeba by wydzielic osobna instytucje,jednak czy to ma sens?Nalezaloby przeprowadzic badania na temat ile osob byloby zainteresowanych taka opcja,bo jesli zbyt mala liczba,to przedsiewziecie to nie mialo by sensu(nalzey zwrocic uwage,ze trzeba byloby sie liczyc z tym,ze budzet bylby obciazony utrzymaniem tego instrumentu i jego biurokratyzacj,a to wlasnie tamn robi sie najwieksze "przekrety")
pozdrawaim i mimo wszystko jeszcze raz powodzenia.

ps.jesli kiedys ta teoria wypali,to poda mi Pan adres,a ja wysle gratulacyjna butelke dobrego wina!:-)

blinder
[Usunięty]

Wysłany: 2005-10-24, 23:49   

przepraszam,ale mialem problemy z kompem dlatego sie nie podpisalem pod powyzsza wypowiedzia!wiec czynie to teraz...

bee45920
[Usunięty]

Wysłany: 2005-12-09, 10:39   History

Go?? napisał/a:
przepraszam jednak znow sie z Panem nie zgodze,bo ta historia o koncie to sielanka w ktorej praktycznie kazdy szukalby utargu dla siebie,Pamietamy polskie afery np.

I believe that this is an event that should be noted in the history books.

[ Dodano: 2005-12-09, 10:42 ]
Go?? napisał/a:
FOZZ i pana Kulczyka!.

Well as brief as your comment is it explains alot.

Odpowiedz do tematu