Aby zapisać się na listę naszego newslettera, prosimy podać swój adres email:

e-Polityka.pl - Strona Główna Serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Hossa/Bessa

Jak w najblizszym tygodniu bedzie wygladala sytuacja na GPW?
Mocno w gore
0%
 0%  [ 0 ]
Lekko w gore
50%
 50%  [ 1 ]
Bez zmian
0%
 0%  [ 0 ]
Spadnie
50%
 50%  [ 1 ]
Głosowań: 2
Wszystkich Głosów: 2

Autor Wiadomość
blinder
[Usunięty]

Wysłany: 2006-01-16, 00:34   gra na gpw

Dla mnie moili mili rok rozpoczal sie bardzo udanie w swoim portfelu mialem Enap i pgnig. :lol: Okres ten byl okresem udanym.Patrz?c na dzisiejsz? sytuacje panuj?c? na Gpw jestem w stanie stwierdzi?,z? jest ?le!Budapeszt i Praga na minusie CAC40 na duzym miniusie,lekkie zawachanie w Wielkiej Brytanii,czy?by kapita? odp?yn??? :roll: ??Dobrze teraz przezucic sie w fundusze i male spolki!!!!Uwaga jest super sprawa,jesli ktos ma pewnosc o zalamaniu rzadu,niech juz teraz kupi z?oto,ktore w duzej mierze opiera sie na notowaniach kursu dolara,wiedzac o wyborach mamy ogromne prawdopodobienstwo spadku kursu z?otego... :D Prosze pa?stwa tu naprawde teraz mo?na zarobi?...Gie?da jest ju? za bardzo rozdmuchana,przyda sie korekta do 2454ptk. Jednak czas pokaze,zobaczymy co zrobia majetni...:-) 8) pozdro.

Forum Bot
Reklama

Wysłany: Dzisiaj 17:54   

?miter
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-23, 01:31   

Jak tam gracze? Jak nastroje i wyniki? Za chwil? miniemy pierwszy kwarta? 2006r.
Ja straci?em na zamieszaniu z RN KGHM. W ka?dym b?d? razie by?oem ju? tak zarobiony (kupowa?em po 33), ?e nie mam co z tego powodu p?aka?. Prze?y?em te? wielk? szko?? GPW na Gancie - s?ynna sprawa z synem Sjobleom (opisana w "RZ"). W rezultacie wyszed?em na +1% :lol: mimo, ?e by?em prawie na +50% :shock: Teraz mam troch? BTM, MP? i UML oraz troszk? wolne got?wki, Macie jakie? typy drodzy forumowicze?

Misza 
Wojewoda
Dzielnicowy:)

Wysłany: 2006-02-23, 09:21   

Gram tylko wirtualnie, ale mam ju? drobny sukces, bo w 3 miechy pojecha?em +60% na rachunku :D Mam Unimil (po ok.27), Bioton (dopiero odrabiam straty po spadku), Sanwil (0,70), Teta, i Polmoslbn. Chcia?em si? wkr?ci? w szko?? gie?dow? na politechnice, ale nie mieli ju? wolnych miejsc i musze czeka? 2 miesiace, chyba, ?e znajde co? wcze?niej.
No i mam jeszcze cudowny FAM :D To b?dzie hit po 28 lutego :D Chyba ca?a RN kupi?a akcje zanim zacz?? si? zakaz obrotu i teraz czekaj? na wyniki.

?miter
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-23, 15:39   

Misza napisał/a:
Chcia?em si? wkr?ci? w szko?? gie?dow? na politechnice

Je?eli chodzi Ci o kurs firmowany przez WGPW to wg mnie " nie op?aca si?". M?j dobry kolega by? - w Gda?sku - i ich "szkolenie" opiera?o si? g??wnie na rozdaniu ksi??eczek, broszurek i og?lnym spojrzeniu na gie?d?. Lepiej ju? wg mnie zainwestowa? w jaki? dobry podr?cznik do AT... . Na niekt?rych kierunkach studi?w (np. informatyka i ekonometria) prowadzony jest przedmiot dotycz?cy w?asnie AT. Sam si? kiedys "wkrecilem" i poszedlem na kilka wykladow na Uniwerku Szczecinskim :lol:

Odpowiedz do tematu