A ja mam pytanie dlaczego zostalam mianowana " radna miejska " i dlaczego nie ksiezniczka ??
Ja nie chce byc z nadania wladzy ludowej tylko z prawa uzurpacji dynastii habsburskiej !
Mam pytanie. Czy w czasie ciszy wyborczej będzie czynne forum?
_________________ ,,Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczajaco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej.'' – dyrektywa Stalina z 1943r.
Będzie czynne bo nie ma kto go zamknąć. Michał jest tylko moderatorem ale jak widać w ostatnim czasie chyba gdzieś wyparował na urlop. Poza tym tu nie ma żadnego regulaminu. Tępiony jest tylko spam i trolling w wykonaniu Kropka.
_________________ ,,Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczajaco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej.'' – dyrektywa Stalina z 1943r.