1 Maj to komuszy wymysł. Wiem, że w Chichago się to zaczęło, ale do Polski w niezbyt ładnym stylu wprowadziła to lewica, która rządziła u nas do 1989. Później zresztą też, ale nie o to mi chodzi.
Co do 1 Maja, to wg. mnie flaga nie jest konieczna, ale 3 i 2 Maja już powinno się wywiesić flagę.
_________________ "Lewica chce zniszczyć cały dorobek 2000- letniej chrześcijańskiej cywilizacji europejskiej"
nazizm to juz nie socjalizm. socjalisci zostajacy nazistami przestaja byc socjalistami i nie przedst. lewicy. narodowy socjalizm ma tyle wspolnego z lewica co SLD
nazizm to juz nie socjalizm. socjalisci zostajacy nazistami przestaja byc socjalistami
no ale przecież NSDAP przeprowadzało jeszcze przed 2 wojna reformy zbliżone do programów partii socjalistycznych. oczywiście nazizm i socjalizm to nie to samo. ale nazizm w pewnym stopniu wyrósł na socjalizmie.
_________________ On mi się nie podoba. -Dlaczego? -Gdyż mu nie dorównywam. -Odpowiedział ktoś tak kiedy?" F. Nietzsche
no ale przecież NSDAP przeprowadzało jeszcze przed 2 wojna reformy zbliżone do programów partii socjalistycznych. oczywiście nazizm i socjalizm to nie to samo. ale nazizm w pewnym stopniu wyrósł na socjalizmie.
wyrósł tak samo na socjalizmie, jak i nacjonalizmie, ale to nacjonalizm był tym, skąd wzięło się całe "zło" tej ideologii.