zauważyłeś może ze Krzynówek nie potrafił kopnąć prosto piłki na mistrzostwach?
ale na mistrzostwach nie kopie sie pilki z czuba tylko sie podkreca. uwierz na słowo
Roch napisał/a:
ze każda akcja do której sie wałczył była spaprana?
nie każda, nie każda. jesli Ty oczekiwales, ze strzeli z 5 bramek to sorry, ale na sukcesy trzeba poczekac. dopiero 1-szy raz graliśmy na Euro. powoli, malymi kroczkami, kto wie moze przyszle Euro, albo Mundial będą nasze. zobaczysz, ile zespołow, ktore w poprzednim Euro czy Mundialu wypadlo fatalnie dojdzie dosc wysoko teraz.
ale Ty chłopie nie masz pojęcia o czym piszesz- gdyby w naszej grupie były wyspy owcze, malta i sahara zachodnia to wtedy mielibyśmy realne szanse na dojście do ćwierćfinału.
_________________ On mi się nie podoba. -Dlaczego? -Gdyż mu nie dorównywam. -Odpowiedział ktoś tak kiedy?" F. Nietzsche
Moze my inne mistrzostwa ogladamy jak dla Ciebie cwiercfinal byl realny Jeden gol dla nas strzlil Brazylijczyk, tez z lekka dyskusyjny, bo ze spalonego. Potem ten nieszczesny karny. Atak na polu karnym na zawodnika przeciwnej druzyny prowadzi do karnego, czy to byla taka nowosc dla naszych ?
Pilka nozna to nie szachy, wchodzi sie na boisko, jest 90 minut ostrego biegania a w miedzyczasie trzeba nastrzelac maksymalna ilosc goli. I tyle.
Najlepszy mecz- jak narazie - zagrali Holendrzy z Wlochami- nastrzelali im 3 :0
Piekny widok jak asiorstwo, mistrzowie swiata, przegrywaja))
Jaki ksenofob ??
Jak dla mnie to niech stary Pele strzela dla nas bramki, ale niech nikt nie mowi, ze to Polak.
Zreszta, , to wlasnie Polak , znaczy Lukaszek strzelil nam 2 bramy...znaczy nie mozna powiedziec zebysmy nie umieli strzelac , tylko jakos w innych druzynach gramy, inne barwy prezentujemy:)
Moze i byly dziesiatki. Schweinsteiger wylecial z czerwona kartka z gry, za niesportowe zachowanie, to byla podobna sytuacja. .
Sedzia jest na boisku Boh a Car, i koniec.
Jaki ksenofob ??
Jak dla mnie to niech stary Pele strzela dla nas bramki, ale niech nikt nie mowi, ze to Polak.
Zreszta, , to wlasnie Polak , znaczy Lukaszek strzelil nam 2 bramy...znaczy nie mozna powiedziec zebysmy nie umieli strzelac , tylko jakos w innych druzynach gramy, inne barwy prezentujemy:)
ninka nie dyskutuj z nim od prawdopodobnie jeszcze podstawówki nie ukończył wiedzy tez nie ma żadnej wiec możemy sobie darować
_________________ On mi się nie podoba. -Dlaczego? -Gdyż mu nie dorównywam. -Odpowiedział ktoś tak kiedy?" F. Nietzsche
ninka nie dyskutuj z nim od prawdopodobnie jeszcze podstawówki nie ukończył
Roch sie mnie boi. boi sie moich argumentów. ale cóż... czego mozna oczekiwac po czlowieku, ktory w podpisie ma Bog, honor, ojczyzna...
Roch napisał/a:
wiedzy tez nie ma żadnej wiec możemy sobie darować
ooo! widze, ze Pan Roch po mojej dzialanosci na forum wyciąga bardzo daleko idące wnioski... najprościej jest ocenic czlowieka negatywnie. czlowiek czlowieka nie ma prawa oceniac. nigdy nie podejmuje sie oceniania ludzi, tym bardziej po krotkiej obecności na forum. idz lepiej do tego swojego Boga i pomódl sie o honor. bo ojczyzny juz dawno nie ma na szczęście...