Aby zapisać się na listę naszego newslettera, prosimy podać swój adres email:

e-Polityka.pl - Strona Główna Serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Manchester-Barcelona (kolejność nieprzypadkowa).

Kto wygra finał Ligi Mistrzów?
Manchester United
50%
 50%  [ 1 ]
FC Barcelona
50%
 50%  [ 1 ]
Głosowań: 2
Wszystkich Głosów: 2

Autor Wiadomość
bekol20

Wysłany: 2011-05-29, 09:26   

Niestety celebryci wygrali. Szkoda tylko ze sedzia nie podyktowal karnego. Miejmy nadzieje ze w przyszlym sezonie skonczy sie passa katalonskich celebrytow , ktorzy zostana spacyfikowani przez krolewskich!

Forum Bot
Reklama

Wysłany: Dzisiaj 12:20   

Michał Domański 
Wojewoda

Wysłany: 2011-05-29, 09:46   

nicram napisał/a:
Ten kto kibicuje akurat lepszemu jest w świecie kibicowskim zwykłem zerem.

Czyli jeśli Barcelona jest akurat lepsza, to powinienem przestać jej kibicować i poczekać z tym, aż się stanie gorsza? Ciekawa logika, nie powiem.
nicram napisał/a:
Wiem bo orientuje się w relacjach kibicowskich w Hiszpanii.

Ja też mogę powiedzieć, że się orientuję w relacjach kibicowskich - i co mi zrobisz? Zresztą, kibice na całym świecie uważają się wzajemnie za hołotę, więc ich opinia jest raczej słabym argumentem - jakbym zapytał kibiców Barcelony, też by pewnie powiedzieli, że za Realem są tylko buraki, a za Barcą kwiat narodu.
nicram napisał/a:
Jeśli mnie atakujesz i atakujesz Maurinho, który ma 120% racji to powinieneś się określić kolego. A nie zastawiać się Waszą starą śpiewką o "światowym spisku".

A co, może powiesz, że Mourinho nie zwala winy po każdej porażce na sędziów? I jak z tymi sędziami było wczoraj - Giggs przy golu dla ManU nie był przypadkiem na spalonym?
nicram napisał/a:
Bo jesteś inteligentny. Mówisz tak aby wyrazić swoją opinię ale nie stanąć po żadnej stronie. Z jednej strony to bardzo mądre, z drugiej pójście na łatwiznę aby nikomu nie podpaść.

Hmm... Jakieś przykłady? Bo naprawdę nie wiem, do czego pijesz i jak według Ciebie powinienem wyrażać swoją opinię. Nie przypominam sobie żadnego tematu, w którym bym unikał jasnych deklaracji.

Odpowiedz do tematu