Wysłany: 2012-01-03, 18:27 Mołojec się odmeldowuje......
Nazywam się Artur Ksawer i przez ostatnie kilka miesięcy gościłem na tym Forum jako Mołojec. To postać całkowicie fikcyjna i została stworzona jedynie na podtrzeby pracy naukowej. Jestem doktorantem w Zakładzie Filozofii Polityki Instytutu Studiów Politycznych PAN i pisze pracę doktorską "Radykalne postawy polityczne w Polsce" pod kierunkiem prof. dr hab. St. Filipowicza. Chcąc zbadać jak się postrzegani osobnicy o takich poglądach stworzyłem kilka fikcyjnych postaci; komunistę, nacjonalistę, ekologa, liberała.
Na tym małym Forum egzystowałem jako komunista - nie sa to moje poglądy polityczne a wszystkie wypowiedzi stworzyłem wzorując się na materiałach ze stron organizacji o takim charakterze.
Dyskusja z wami nie tylko dostarczyła mi materiałów do pracy ale była pewna forma rozrywki. Mam nadzieję, że nie sprawiłem nikomu przykrości. Liczę na zrozumienie i pozdrawiam
Artur Ksawer
ps.
Obrona pracy odbędzie się pod koniec maja 2012 a pod koniec roku planowana jest jej publikacja. Ponieważ będzie tam trochę o tym forum poinformuję o dacie publikacji gdy będzie już znana.
ps.2
Protesty, pozwy itd proszę przesyłać na adres instytutu
ISP PAN
Zakład Filozofii Polityki
ul. Polna 18/20 Warszawa
lub na mój prywatny mail
artur.ksawer@wp.pl
Trochę szkoda. Bądź co bądź dyskusja ma sens wtedy, kiedy jej uczestnicy różnią się poglądami. Po odmeldowaniu Mołojca na forum nie pozostanie żaden reprezentant ciemnej strony mocy.
A swoją drogą, skoro to tylko praca, to czemu od pewnego momentu moja skromna postać była ignorowana?