Witajcie, mam do Was zapytanie dość nietypowe. Szukam właśnie dobrego fotografa na ślub ale zastanawiam się pomiędzy profesjonalistą a amatorem. Czy uważacie, że fotografia ślubna konieczne wykonana musi być przez kogoś, kto ma w tym duże doświadczenie?
Jestem zdania ze każdy kto interesuje się fotografia może zrobić piękne i oryginalne zdjecia. Osoby co już pracują w tym zawodzie i mają swoje stydia fotograficzne często w swoich sesjach się powtarzają. Te same pozy i czy widoki. Nie jest to fajne skoro w dniu ślubu oczekujesz czegoś oryginalnego i pięknego.
Są osoby młode i doświadczone co mogą zrobić sesję prywatnie. Myśle że w tym przypadku zapłacisz mniej, a zdjęcia będą dużo lepsze. Jednak, nie bierze pierwszego lepszego tylko sprawdz jego pracę i doświadczenie..
A macie już zaklepane miejsce na wesele? Może ślub w plenerze? Ja jako kobieta - na pewno chciałabym w ten sposób przeżyć wyjątkowy i niepowtarzalny dzień w moim życiu Niesztampowo, inaczej W każdym razie, taki ślub jak i wesele w pałacu organizują koło Radomia w Pałacu Domaniowskim http://palacdomaniowski.pl/. To piękna okolica nad wodą z bujną zielenią. Sam obiekt to zabytek i wesele w nim to jak ślub z bajki Może skorzystacie Warto