W takim razie może zaprojektuj od siebie dla brata jakąś koszulkę? W sieci są konfiguratory takich koszulek. Mozesz sobie zajrzeć na przykład tutaj:
http://selino.pl/koszulki...ienie,g-15.html
Koszulka kosztuje niecałe 40 zł. Kilka razy już zamawiałem z tej strony i powiem Ci,ze jakość jest bardzo dobra .Koszulka z porządnego materiału. Nadruk również z żywymi kolorami.
Gardcoor
Wysłany: 2016-04-11, 10:14
Nie wiem, większość osób i tak kupuję alkohol i tyle. też dobra forma, bo przynajmniej brat nie musi tracić kasy na alko.
A nie lepiej jest mu podarować coś porządnego? Jest bardzo wiele róznych sensownych propozycji na prezenty. Możecie na przykład zastanowić się nad jakimś zegarkiem. Jeśli nie masz pieniedzy aby kupić zegarek samodzielnie to złoż się z innymi. Aktualnie wiele fajnych, niedrogich modeli ma Doxa
http://www.zegarek-doxa.pl/ - na stronie jest katalog.
W 50 zł też da się kupić coś przydatnego, choć wiadomo, że jakoś nie wiadomo jak się za tę kwotę nie zaszaleje. Co by tu zaproponować? O ile się orientuję, w sklepie Supergalanteria mają niegłupie plecaki szkolne, niektóre w cenie niższej niż 50 zł. Tak więc może w tym kierunku pójść? Nowy plecak może się bratu przydać, tym bardziej, że wykorzystywać go może przecież nie tylko w szkole. A co by nie mówić, z takiego prezentu będzie większy i bardziej długotrwały pożytek niż z alkoholu
Wydaje mi się, że warto rozważyć wręczenie w ramach prezentu na osiemnastkę jakiegoś vouchera. Sam rozważam zakup chrześniakowi czegoś takiego i wydaje mi się, że będzie na pewno zadowolony Od dawna marzył, by przejechać się w profesjonalnym symulatorze F1
Solidna golarka to moim zdaniem fajny, konkretny, męski prezent. Ja bym takie coś dał. Sam mam golarkę Panasonic i chwalę sobie, mogę sprawdzić model jakby co, kupowałem z rok temu, pewnie jeszcze jest na ryku.
Uważam, że w przypadku osiemnastych urodzin (które ma się tylko raz w życiu) powinieneś kupić jakiś oryginalny prezent dla Brata, by poczuł się tego dnia wyróżniony Ciekawą propozycją są przykładowo kieliszki w kształcie rewolwerów czy też otwieracz do butelek z licznikiem