Już od wielu lat moim głównym źródłem informacji jest radio TOK FM. Z przyczyny dbania o środowisko naturalne nie czytam gazet, a telewizor wyrzuciłem, gdyż nie ma w nim absolutnie nic, co mogłoby na dłużej przykuć moją uwagę. W przeciwieństwie do rzeczonej radiostacji: wielotematycznej, z niezwykłymi redaktorami, otwartej na słuchaczy, komplementów można by podać co niemiara. Najświetniejszym, w mojej opinii, pasmem jest popołudnie Radia TOK FM, jak sama nazwa wskazuje emitowane popołudniu, a który to program prowadzi p. redaktor Grzegorz Chlasta i nie boi się poruszać kwestii bardzo ważkich w sposób niebanalny i na serio.
Bardzo serdecznie wszystkim, którzy o TOK FM nie słyszeli (i przez to nie słuchali), polecam sięgnięcie po gałki od radioodbiorników i odnalezienie radiostacji.
Zachęcam też forumowiczów do podzielenia się własnymi opiniami i spostrzeżeniami w tym temacie oraz wzięcia udziału w ankiecie!