Nie zgadzam się. Wystarczy prześledzić działania rządów Marcinkiewicza, Kaczyńskiego a Tuska.
Porównaj sobie program chociażby. Zobacz jak PiS podnosiło pensje w budżetówce. PiS przecież stworzyło pomysł becikowego. W końcu to PiS z innymi socjalistycznymi gospodarczo partiami poparł podwyżkę podatku w bodajże 2005 roku (chodziło chyba o stawkę PIT 50%).
Takie pytanko. Od kiedy tu jestem trzy razy Ci się poglądy odmieniły. Nie wiem jak to wyglądało wcześniej ale poprzestaniesz na jakiś.
Trzy razy? Proszę Cię, nie kłam. Jesteś tu od bardzo niedawna, żadne poglądy nie zmieniły się u mnie tak niedawno. Jesteś tu króciutko, więc nie pieprz.
nicram napisał/a:
Najpierw twierdzisz, że Jarosław Kaczyński udaje lewicę aby za chwilę stwierdzić, że PiS jest socjalistyczny. Zdecyduj się.
Kaczyński od dawna twierdzi, że PiS to jedyna prawicowa partia. Gospodarczo są to socjaliści, co nie zmienia faktu, że Kaczyński zauważa swoją lewicowość wtedy, kiedy mu wygodnie.