Dziwna ta zabawa, ale co tam. Niebywale rozbawiła mnie Wasza kampania Towarzysze. Wybór był trudny, ponieważ oboje jesteście mi bliscy. Głos oddaję na healtha.
_________________ "Marzenia są jak dzikie koty, które uciekają z miasta, chodzą własnymi ścieżkami, po czym wracają obdarte i obolałe w rzeczywistość." .
Do kiedy trwa głosowanie, chyba musi być jakiś deadline? Jakaś symboliczna gratyfikacja powinna zwycięzcy przysługiwać. Może pod nickiem zamiast "starosta", wstawić - "szef forumowej lewicy" - zmieści się. Mógłby się Admin odnieść do tego pomysłu?
_________________ Gdyby Johny Abbes lepiej wykonał zadanie i bomba urwała głowę temu **** Romulowi, nie byłoby sankcji, a skur** jankesi nie pie**** teraz o suwerenności, demokracji i prawach człowieka.
Health, zagłosowałam na Ciebie, ale po długim namyśle. Co to ma znaczyć, że forumowiczki są dla Ciebie drogie, ale forumowicze jeszcze drożsi?!!!!
Ale kierując się poczuciem socjalistycznej uczciwości - nie miałam wyjścia. Mnie też jest bliżej do radykalnej lewicy.
Jednak na wyjaśnienia czekam.
Wielce niedowartościowana forumowiczka Nick
[ Dodano: 2008-01-27, 21:52 ]
Marcin Adamczyk napisał/a:
Zapomniałem zaznaczyć opcji do kiedy trwa ankieta. Niniejszym zarządzam, że do piątku do północy...
Do którego piątku?!
_________________ Jeśli się już jest głupcem, to nic nie szkodzi, że stuprocentowym.
John Galsworthy
Droga Nick, to była merytoryczna prowokacja. W zasadzie to powinno być odwrotnie, ale chciałem w ten sposób sprowokować trochę homofobiczną konserwę tego forum. Tylko dlatego to Droga Towarzyszko zrobiłem! Do forumowiczek pałam szczególną sympatią. Nieocenioną. To nie podlega najmniejszym wątpliwościom. Ja w przeciwieństwie do Marcina Adamczyka nie zwracam się do użytkowniczek i użytkowników naszego forum tylko i wyłącznie per "koledzy". To jest dopiero szowinizm. Z tym się powinno walczyć. Język powinien być bardziej sfeminizowany! Mam nadzieję, że usprawiedliwiłem tym samym moje jedynie pozornie niecne intencje. Dziękuję za głos i przesyłam socjalistycznego buziaka.
_________________ Gdyby Johny Abbes lepiej wykonał zadanie i bomba urwała głowę temu **** Romulowi, nie byłoby sankcji, a skur** jankesi nie pie**** teraz o suwerenności, demokracji i prawach człowieka.
Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 16776748 Skąd: Naturalnie z Pomorza
Wysłany: 2008-01-27, 22:45
healthpromotor napisał/a:
Ja w przeciwieństwie do Marcina Adamczyka nie zwracam się do użytkowniczek i użytkowników naszego forum tylko i wyłącznie per "koledzy".
Zwraca się jeszcze "towarzysze"
Oj health nie wiem czy na Ciebie zagłosuję. Poczekam aż mój głos będzie przeważający i wtedy zdecyduje. Co prawda pewnie prowadzisz, ale fortuna bywa zmienną.
_________________ UPR! UPR! UPR! Dwa procent! Dwa procent! Dwa procent!
Wysłany: 2008-01-27, 23:23
Misza napisał:
Cytat:
Oj health nie wiem czy na Ciebie zagłosuję. Poczekam aż mój głos będzie przeważający i wtedy zdecyduje. Co prawda pewnie prowadzisz, ale fortuna bywa zmienną.
Misza chciał za pomoca tego posta dać ci do zrozumienia healthpromotor, że odpowiednia koperta mogłaby mu pomóc podjąc decyzję
_________________ Ameryka nie ma przyjaciół, ona ma tylko aktualne sojusze. Kiedyś wspomagała Mudżahedinów w Afganistanie, potem z tymi samymi walczyła. W czasach wojny Iraku z Iranem USA wspomagała Saddama, kto dziś o tym pamięta? A potem oni sami obalili Saddama.
Bym coś napisał na modłę lewicową, ale jeszcze stracę poparcie Miszy. Po co. Lewacy też potrafią być wyrachowani.
Ja w przeciwieństwie do Marcina Adamczyka nie zwracam się do użytkowniczek i użytkowników naszego forum tylko i wyłącznie per "koledzy". To jest dopiero szowinizm. Z tym się powinno walczyć. Język powinien być bardziej sfeminizowany!
Drodzy forumowicze, i przenajdroższe forumowiczki. To, o czym pisze Towarzysz to nie jest w żadnym wypadku szowinizm, a jedynie przejaw nieuwagi...
_________________ Przeżyliśmy trzy zabory, przeżyjemy i Kaczory...
Oddałem swój głos na healtha, ponieważ uważam, że bycie szefem forumowej lewicy to żadne wyróżnienie, a raczej obelga, a ponieważ Chaveza lubię bardziej, to zagłosowalem na healtha.
[quote="Marcin Adamczyk"]Do najbliższego piątku droga Nick...
Dziękuję
Marcin Adamczyk napisał/a:
Drodzy forumowicze, i przenajdroższe forumowiczki.
O, i to mi się, drogi towarzyszu Adamczyk, podoba przeogromnie!
Towarzyszu kandydacie Health, przyjmuję Wasze wyjaśnienie i życzę zwycięstwa. A także gratuluję pierwszego sukcesu, skoro Macias otwarcie wyznaje, że lubi Cię mniej, to znaczy że robisz dobrą robotę.
_________________ Jeśli się już jest głupcem, to nic nie szkodzi, że stuprocentowym.
John Galsworthy