Macias, jakoś przełknę tę obelgę, że na mnie głosowałeś. Skoro 14 osób mnie nie lubi, to stwierdzam, że mój donkichotyzm, zaangażowanie w krzewienie socjalistycznych haseł jest zauważalne. Pozdrawiam wszystkich, którzy darzą mnie sympatią, a w szczególności tych forumowiczów/forumowiczki, którzy/re dostają palpitacji czytając moje czerwone reakcjonistyczne bzdety. Skoro uważacie, że dla wzbudzania metafizycznych emocji trzeba glosować na kogoś, kto się podśmiewa z kultu "obwoźnego sado-maso", to gratuluję wyczucia. Amen.
_________________ Gdyby Johny Abbes lepiej wykonał zadanie i bomba urwała głowę temu **** Romulowi, nie byłoby sankcji, a skur** jankesi nie pie**** teraz o suwerenności, demokracji i prawach człowieka.
Skoro uważacie, że dla wzbudzania metafizycznych emocji trzeba glosować na kogoś, kto się podśmiewa z kultu "obwoźnego sado-maso", to gratuluję wyczucia. Amen.
Uważaj, uważaj bo jak to Zawias przeczyta to zacznie Tobie stos budować
_________________ Przeżyliśmy trzy zabory, przeżyjemy i Kaczory...
Wysłany: 2008-01-28, 23:47
A ja zagłosowałem na Dr Chaveza. Zwykły pragmatyzm, nie lubię skrajności i radykalizmu
_________________ Ameryka nie ma przyjaciół, ona ma tylko aktualne sojusze. Kiedyś wspomagała Mudżahedinów w Afganistanie, potem z tymi samymi walczyła. W czasach wojny Iraku z Iranem USA wspomagała Saddama, kto dziś o tym pamięta? A potem oni sami obalili Saddama.
Wysłany: 2008-01-29, 09:39
Za głosy poparcia wszystkim serdecznie dziękuję!
Jesteśmy na półmetku tego ekscytującego wyścigu i raz jeszcze apeluję o wsparcie. Możemy wygrać z populizmem i komunizmem! Czy nie denerwuje Was przeintelektualizowany język mojego kontrkandydata? Czy nie działa wam na nerwy jego ideologiczny talibanizm i hipokryzja? Czy nie przyprawiają Was o mdłości jego nieudolne lingwistyczne eksperymenty? Jego niezrozumiały język żywcem ściągnięty z publikatorów w stylu Krytyki Politycznej?A
jego buta? Już praktycznie ogłosił swe zwycięstwo! Już się pławi w swym niedoszłym sukcesie! Powiedzmy oszołomstwu i arogancji stanowcze-Nie!
Misza-apeluje o twój głos! Jako liberał wiesz jak to jest być na przegranej pozycji! Moje poglądy są bliższe liberalizmowi. O liberalizmie zawsze wypowiadam sie z sympatią(w przeciwieństwie do ziejącego z nienawiści kontrkandydata). Apeluję o poparcie!
Nick-Przewrażliwiona na punkcie spraw kobiecych-dałaś się oszukać! Nie kto inny a Healthpromotor twierdzi że prostytutki uwielbiają swój zawód i czerpią z niego przyjemność. Odsyłam do tematu o legalizacji prostytucji...
Nie kto inny jak Healthpromotor popiera reżim sandinistów który upodlił miliony kobiet penalizując w ostatnim czasie aborcję...
Oto feminizm mojego konkurenta w całej swej okazałości! Towarzyszki, nie dajcie się oszukać przez tego krypto-szowinistę...
Brakuję nam kilku głosów! Możemy wygrać z kandydatem establishmentu!Z kandydatem XIX wiecznej lewicy!Lewica potrzebuje zmian a nie powrotu do czasów PPR!Healthpromotor to kandydat komunistycznego skrzydła lewicy, fanatycznej frakcji lewicy. Kandydat z tej samej szufladki co Fidel Castro, Kim Dzong Il, Łukaszenko. Zwolennik krwawych despotow. Nie licuje głosować na taką osobę. Ja jestem spadkobierca idei Olofa Palme czy Willego Brandta. Jestem prawdziwym demokratą!
A więc jak Towarzyszki i Towarzysze...Pomożecie??Pomożemy!
Głosuje na Dr Chaveza by wpisać się w atmosferę lewicowej ideii "wyrównywania szans"
_________________ "I tak długo jak ludzie bedą myśleli, że dostają "coś" i nie będą się zbytnio martwić o swoją wolność- to będa tolerowali ten system" Ron Paul
Głosujcie na healthpromotora. Dlaczego ? Bo health reprezentuje skrajną lewicę, z którą niewielu na forum naprawdę się utożsamia. Jeśli wygra, być może część forumowiczów w ogóle przestanie utożsamiać się z lewicą, bo kto by tam chciał takiego czorta jak health za szefa.
Tonący brzytwy się chwyta. Prawdziwy karierowicz, któremu się marzą błyski fleszy, mainstreamowe media. Byle oczernić kontrkandydata. Przykro mi Dr, ja Ciebie punktować nie zamierzam. Na razie lepiej na tym wychodzę. Wielokrotnie już to na forum robiłem. Wynik wyborów jest mi szczerze obojętny, bo mam świadomość, że oddając głosy na mnie faworyzujecie kandydata, który jest klasycznym forumowym populistą. Don Kichotem działającym w słusznej sprawie, który chciałby zmieniać świat, ale nie zawsze mu to wychodzi.
Żądam wyjaśnień, Dr! Co moje poglądy mają wspólnego z Łukaszenką? Jeśli rządy sandinistów uważasz za reżim, jest to oznaką, że straciłeś całkowicie lewicowy instynkt samozachowawczy. Jeśli chodzi o moje podejście do prostytucji - wiesz dobrze, że tak nie myślę. Egzagerujesz celowo to co napisałem. Zawód nawet w socjalistycznym raju powinien funkcjonować, klienci nie powinni być za korzystanie z usług cór Koryntu piętnowani, jedynie nieuczciwi Alfonsi. Ale te umizgi do neoliberałów to dopiero Tobie laurkę wystawiają. Pochwal się tym w naszej organizacji.
_________________ Gdyby Johny Abbes lepiej wykonał zadanie i bomba urwała głowę temu **** Romulowi, nie byłoby sankcji, a skur** jankesi nie pie**** teraz o suwerenności, demokracji i prawach człowieka.
Wysłany: 2008-01-29, 13:45
Nie chcesz mnie punktować ale chwilę pózniej już punktujesz bezlitośnie za neoliberalne ciągoty. Czuję się jak Gomułka piętnowany przez Bieruta za odchylenia prawicowe. Historia vitae magistra est! Najwyrazniej też lubi się powtarzać!
Sandinistów uważam za cynicznych drani, którzy podlizują się kosciołowi dla władzy. Twoi idole? Precz z tymi zamordystami. Może kiedyś byli ideowi teraz są aparatczykami represjonującymi kobiety.
Nie zapomnij sobie wypomnieć umizgów do skrajnej prawicy! Tonący brzydko się chwyta!!
No bo Ciebie nie chciałem punktować. A że tak niechcący wyszło, kiedy się tłumaczyłem z przypisanych mi insynuacji, to już inna sprawa. Wiesz, Dr, my z Miszą mamy układziki. Ja sobie mogę pisać o neoliberałach bardzo brzydko, ale i tak fakty przemawiają na moją korzyść.