Wysłany: 2008-02-16, 13:25
Dr Chavez napisał:
Cytat:
Gratulacje dla Miszy. A więc jak będzie Misza? Robimy koalicję czy walczymy na śmierć i życie??
Ty uważaj z tą koalicją bo jeszcze możesz przystawką zostać, a wiadomo jak przystawki kończą
_________________ Ameryka nie ma przyjaciół, ona ma tylko aktualne sojusze. Kiedyś wspomagała Mudżahedinów w Afganistanie, potem z tymi samymi walczyła. W czasach wojny Iraku z Iranem USA wspomagała Saddama, kto dziś o tym pamięta? A potem oni sami obalili Saddama.
Wysłany: 2008-02-16, 13:41
Dlatego Wiklif muszę najpierw obliczyć siły forumowej lewicy:). Na pierwszy rzut oka wydaje się że szeroko pojętej socjaldemokracji jest więcej niż POmyleńców, no chyba że Misza do swego obozu włączy UPR-owskie oszołomstwo. A może tak jak we Francji będzie obowiązywało nieoficjalne moratorium na sojusze ze skrajną prawicą?
Sądząc po dotychczasowych doświadczeniach, kandydaci UPR pokłócą się między sobą i założą 5 oddzielnych frakcji . Nie wiem jeszcze po której stronie jest Michał Domański(pewnie po swojej ), domyślam się którą frakcję popiera Macias, nie jestem pewien co do Ciebie. Mateusz chyba będzie niezależny, wraz z Kyokiem, tak jak PiS w Europarlamencie...
Marcinie Adamczyku mianuję Cię szefem tajnej policji lewicy i ministrem spraw wewnętrznych w jednym !!!
Jest północ a ja uczyniłam remis. I cóż teraz poczniemy?
haha i znów wyszło na jaw Stalinowskie credo, że nie liczy się kto i jak głosuje, liczy się to kto liczy głosy...
To taka dygresja odnośnie wczorajszych wyników. Do północy było 13:13.
Sam jeszcze napisałem post po północy komentujący remis. A dziś z nie wyjaśnionych przyczyn wynik 14:13 dla Miszy, choć wybory miały zakończyć się do północy w piątek.
No prosze jak się bawi lewica na wyborach na prawicy. A przepraszam bardzo, kto tak pieknie i "uczciwie" liczył głosy?
Nie ma to jak demokracja pełną gębą...
_________________ Rząd chce naszego dobra a mamy go coraz mniej!
Tylko prawda jest wolnością!
Wolność zaczyna się tam, gdzie kończy się strach
Oto cała prawica... Napoleonik niby nie lubi demokracji, ale o wynik wyborczy się kłóci. Nieładnie Napoleonik, nieładnie... Przyjmij porażkę z honorem, jeśli wiesz w ogóle co to takiego honor. Wybory wygrał Misza. To nie jest niczyja wina, że Ci się zegarek spieszy
_________________ Przeżyliśmy trzy zabory, przeżyjemy i Kaczory...
Wysłany: 2008-02-16, 17:27
Tak,tak wiemy Kotku. Białe jest czarne a czarne jest białe. Kompromitujesz się na całego. Jesteś poniżej poziomu Leszka Bubla. Specjalnie dla Ciebie Napoleoniku, twój protest song wyborczy
jaja jak berety. O północy, z Piątku na Sobote było 13:13, około 13tej już 14:13 a teraz jest 15:13.
A dodam, że wybory miały się zakończyć o północy z Piątku na Sobotę...
Szkoda gadać...
_________________ Rząd chce naszego dobra a mamy go coraz mniej!
Tylko prawda jest wolnością!
Wolność zaczyna się tam, gdzie kończy się strach
Rzeczywiście to dziwne, bo ja na własne oczy widziałem jeszcze dziś rano, że jest (było) 14:13, a teraz jest (ile będzie za chiwlę?) 15:13, a głosowania miało trwać do końca dnia wczorajszego.
_________________ Społeczeństwo - rzecz, którą definiują jako organizm nieposiadający kształtu fizycznego, nadistota nie zamieszkująca w nikim konkretnym, a zarazem zamieszkująca we wszystkich oprócz ciebie.
Ayn Rand
Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 16776748 Skąd: Naturalnie z Pomorza
Wysłany: 2008-02-16, 18:38
Kotek napisał/a:
dziś z nie wyjaśnionych przyczyn wynik 14:13 dla Miszy, choć wybory miały zakończyć się do północy w piątek.
Kotek ma racje Sam się zdziwiłem. Wróciłem z "pracy" koło 2 w nocy i spojrzałem jeszcze na forum. Patrzę, że wybory 13:13 - ok Ale patrzę, że z niewiadomych powodów opcja głosowania wciąż aktywna. To zagłosowałem - głównie z przekory i żeby utrzeć trochę nosa Kotkowi, który już latał jak kot z pęchcerzem - jakby naprawdę jakieś wybory wygrał
[ Dodano: 2008-02-16, 18:39 ]
A wyjaśnienie jest pewnie prozaiczne - Marcin pewnie nie ustawił timera.
_________________ UPR! UPR! UPR! Dwa procent! Dwa procent! Dwa procent!