Aby zapisać się na listę naszego newslettera, prosimy podać swój adres email:

e-Polityka.pl - Strona Główna Serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wybory szefa forumowej prawicy: II tura :P

Kto powinien zostać szefem forumowej prawicy?
Misza
56%
 56%  [ 17 ]
Napoleonik
43%
 43%  [ 13 ]
Głosowań: 30
Wszystkich Głosów: 30

Autor Wiadomość
Dr Chavez 
Wojewoda

Wysłany: 2008-02-16, 19:53   

Podsumowując-jedna wielka kłótnia na prawicy :smile: . Napoleonik pokazał że dla władzy zrobi wszystko,a Misza ma to wszystko w dupie :twisted: .

Forum Bot
Reklama

Wysłany: Dzisiaj 9:02   

healthpromotor 
Aktywny wyborca

Wysłany: 2008-02-16, 20:47   

O północy był remis, byłem świadkiem! A pewnie jakiś przedstawiciel kawiorowej lewicy chciał załatwić zwycięstwo Miszy. :mrgreen: Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie.

www.socjaldemokracja.pl

www.alterkino.org

Dr Chavez 
Wojewoda

Wysłany: 2008-02-16, 20:57   

Drogi Towarzyszu, nie próbuj zwalać winy na innych. Nie rzucaj oskarżeń bez dowodów. Ja o oszustwach nic nie wiem, wczoraj o północy byłem pochłonięty lekturą a zaraz potem już spałem. Nawet szef forumowej lewicy musi się czasem położyć wcześniej :mrgreen:

Swoją drogą Towarzyszu, sami przyznawaliście się do niejasnych interesów z kandydatem Miszą :twisted: . Kto pod kim dołki kopie, sam w nie wpada...Może to Ty dodałeś głos!!?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

healthpromotor 
Aktywny wyborca

Wysłany: 2008-02-16, 21:08   

Hmm, ja nie napisałem na kogo głosowałem. W kampanii wyraźnie faworyzowałem Kotka, ale to o niczym nie świadczy. :mrgreen:

www.socjaldemokracja.pl

www.alterkino.org

Fanka B@ra 

Wysłany: 2008-02-16, 22:15   

Głos oddany już po północy nie powinien być brany pod uwagę. W głosowaniu był remis i tyle. Skoro żadne z wyborów nie przebiegły w miarę normalnie, bez sporów i wzajemnych oskarżeń, żadnego z Panów nie uważam za szefa, ani lewicy ani prawicy. :twisted: Dla mnie na Forum wciąż panuje bezkrólewie.

Dr Chavez 
Wojewoda

Wysłany: 2008-02-16, 22:46   

No nie przesadzajmy Towarzyszko! :evil: :twisted:

Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2008-02-17, 09:35   

Misza sam się przyznał, że głosował po 2:00 na siebie. O co więc chodzi? Ja mam alibi. W tym czasie byłem w tropikach i nie miałem możliwości kombinowania przy wynikach :twisted:

Kotek nie musiałby płakać gdybym zaznaczył opcje "czas trwania"... Oczywiście zapomniałem... Głos dodany wczoraj na 15:13 oczywiście się nie liczy. Myślę, że chłopaki powinni się dogadać. Nie wiem jak Chavez, ale ja umywam ręce... :razz:

Fang 

Wysłany: 2008-02-17, 15:23   

15 mój, to byl swiadomy akcent powyborczy :wink:

Fanka B@ra 

Wysłany: 2008-02-17, 18:16   

Marcin Adamczyk napisał/a:
Misza sam się przyznał, że głosował po 2:00 na siebie. O co więc chodzi? Ja mam alibi. W tym czasie byłem w tropikach i nie miałem możliwości kombinowania przy wynikach :twisted:

Kotek nie musiałby płakać gdybym zaznaczył opcje "czas trwania"... Oczywiście zapomniałem... Głos dodany wczoraj na 15:13 oczywiście się nie liczy. Myślę, że chłopaki powinni się dogadać. Nie wiem jak Chavez, ale ja umywam ręce... :razz:

Ja nie posądzam Ciebie o manipulowanie przy wynikach. Po prostu Miszy głos był oddany już po północy i nie liczy sie. Jest remis i tyle. A czy jest sens dogadywać się? Ja go nie widzę. :wink:

Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2008-02-17, 19:30   

No sensu w próbie dogadywania się z Napoleonikiem nie widzę... :razz:

Odpowiedz do tematu