Mateusz raczej nie jest zagorzałym antykomunistą jak Barry Goldwater. Najwięcej charyzmy ma w sobie Rupert.............
_________________ Gdyby Johny Abbes lepiej wykonał zadanie i bomba urwała głowę temu **** Romulowi, nie byłoby sankcji, a skur** jankesi nie pie**** teraz o suwerenności, demokracji i prawach człowieka.
A sami "zainteresowani" to się nie wypowiedzą w temacie? Chłopcy z lewicy popuścili wodze fantazji, zachęcam do tego samego prawicę!
_________________ "Marzenia są jak dzikie koty, które uciekają z miasta, chodzą własnymi ścieżkami, po czym wracają obdarte i obolałe w rzeczywistość." .
Jędrek stosując te analogie chyba przypomniał sobie mego posta z legendarnego topicu http://forum.e-polityka.p...start=15#14924. Wtedy jeszcze w niektórych przypadkach o spacji zapominałem.
_________________ Gdyby Johny Abbes lepiej wykonał zadanie i bomba urwała głowę temu **** Romulowi, nie byłoby sankcji, a skur** jankesi nie pie**** teraz o suwerenności, demokracji i prawach człowieka.
Mateusz. Prawicowy beton. Pan konserwatysta. Barry Goldwater malowany.
Goldwater się w grobie przewraca. Jak można go - konserwatystę, z czasem o coraz bardziej radykalnych - libertariańskich poglądach prównywać z zwolennikiem socjalistycznego PiS-u, który jest zaprzeczeniem amerykańskiego konserwatyzmu?!
_________________ Społeczeństwo - rzecz, którą definiują jako organizm nieposiadający kształtu fizycznego, nadistota nie zamieszkująca w nikim konkretnym, a zarazem zamieszkująca we wszystkich oprócz ciebie.
Ayn Rand
Ja oddaje swój głos na Misze. Zawsze mi inponował i nie widze innego kandydata na szefa forumowej prawicy, który dorównałby mu wiedzą i merytorycznością.
_________________ Wyklęty powstań, ludu ziemi,
Powstańcie, których dręczy głód.
Myśl nowa blaski promiennymi
Dziś wiedzie nas na bój, na trud.
Wysłany: 2008-02-03, 11:54
katrin napisała:
Cytat:
Ja oddaje swój głos na Misze. Zawsze mi inponował i nie widze innego kandydata na szefa forumowej prawicy, który dorównałby mu wiedzą i merytorycznością.
Uważaj Katrin bo Misza wpadnie w samozachwyt, za bardzo obrośnie w piórka i uwierzy (o ile już nie uwierzył) w swoją nieomylność
Ja z oddaniem swojego głosu jeszcze poczekam. A tak na marginesie jaki młotek wystawił moją kandydaturę do tego konkursu? Ja i prawica? Dobre sobie. Może moje poglądy gospodarcze są nieraz liberalne, ale nie przesadzałbym...
_________________ Ameryka nie ma przyjaciół, ona ma tylko aktualne sojusze. Kiedyś wspomagała Mudżahedinów w Afganistanie, potem z tymi samymi walczyła. W czasach wojny Iraku z Iranem USA wspomagała Saddama, kto dziś o tym pamięta? A potem oni sami obalili Saddama.