Aby zapisać się na listę naszego newslettera, prosimy podać swój adres email:

e-Polityka.pl - Strona Główna Serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wybory szefa forumowej prawicy... :):):)

Kto powinien zostać szefem forumowej prawicy?
Misza
40%
 40%  [ 8 ]
Kotek vel Napoleonik
35%
 35%  [ 7 ]
Michał Domański
0%
 0%  [ 0 ]
Dahomej
0%
 0%  [ 0 ]
Antherdil
15%
 15%  [ 3 ]
Wiklif
0%
 0%  [ 0 ]
Macias
0%
 0%  [ 0 ]
Mateusz
5%
 5%  [ 1 ]
Kyok
5%
 5%  [ 1 ]
Głosowań: 20
Wszystkich Głosów: 20

Autor Wiadomość
kyok
Wojewoda

Wysłany: 2008-02-04, 19:04   

Cytat:
Kyok- sympatyczny gość.

dzieki
Cytat:
Zwolennik spiskowej teorii na temat 11 września

za duzo powiedziane, mam poprostu watpliwosci ale moze nie wracajmy do tego :mrgreen:
Cytat:
miłośnik CBA...

raczej milosnik walki z przestepcem (nawet jesli naginane jest prawo)
Cytat:
Prawicowiec...

chyba tak....
Cytat:
Chyba PiS-ior, ale nie da się tego ustalić na pewno... :razz:

nie zrzeszony :mrgreen: chwale osiagniecia, krytykuje wpadki - staram sie byc w miare obiektywny o ile cos takiego istnieje (obiektywizm).

Forum Bot
Reklama

Wysłany: Dzisiaj 7:18   

Antherdil 
Wojewoda
anarchokapitalista

Wysłany: 2008-02-04, 19:24   

Marcin Adamczyk napisał/a:
Antherdil- po Zawiasie najmłodszy forumowicz. Jednakże uważa się za najmądrzejszego. Wszyscy w koło są głupi tylko Antherdil ma monopol na prawdę objawioną. Chciałby Polaków uszczęśliwić na siłę korwinowską wizją świata...
Nie uważam się za najmądrzejszego, tylko dostatecznie przyzwoitego i niegłupiego, by rozumieć, że przymus, regulacje, nakazy i zakazy, podatki narzucane przemocą przez państwo w imię "dobra wspólnego" to zbrodnia. Nie twierdzę, że wszyscy są głupi - nigdy tak, kłamco, nie stwierdziłem. Prawdy objawionej nie głoszę, tylko proste, naturalne prawa, przeciwko którym występować mogą tylko degeneraci, złodzieje, totalitaryści i ludzie otumanieni propagandą. Nikogo na siłę nie chciałbym uszczęśliwiać i uzasadnianie tego wobec moich anarchokapitalistycznych przekonań nie ma sensu, jeśli nie rozumiesz, że likwidacja przymusu - państwa to otwarcie największej ilości indywidualnych dróg do szczęścia, to jesteś naprawdę mocno ograniczony.

Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2008-02-04, 19:34   

Zapomniałem jeszcze dodać, że nawet w najbardziej off-topowym temacie, tak zboczy z kursu, że dyskusja na temat męskich slipek przerodzi się dyskusję na temat podatków, okradania i wielkości JK-M... :twisted: Acha i uważa, że każdy kto nie głosuje na UPR to menel spod budki z piwem i jest ograniczony... :twisted:

mateusz 
Wojewoda

Wysłany: 2008-02-04, 19:37   

Antherdil napisał/a:
Nie twierdzę, że wszyscy są głupi - nigdy tak, kłamco, nie stwierdziłem.

Stoicki spokój :mrgreen:

Antherdil 
Wojewoda
anarchokapitalista

Wysłany: 2008-02-04, 19:42   

Nie mam nic przeciwko (zabawnym) żartom, gorzej, gdy nie są one ani zabawne, ani prawdziwe (przypadek wyżej). Nigdy nie nazwałem JKM-a wielkim (ale wyskoki jest), nigdy nie stwierdziłem, że ten kto nie głouje na UPR jest menelem - może reprezentuje część libertarian albo konserwatystów bojkotujących demokratyczne szopki?

[ Dodano: 2008-02-04, 19:45 ]
mateusz napisał/a:
Antherdil napisał/a:
Nie twierdzę, że wszyscy są głupi - nigdy tak, kłamco, nie stwierdziłem.

Stoicki spokój

Mogę o każdej porze dnia i nocy, bez względu na samopoczucie i stan emocjonalny, stwierdzić w oparciu (wyłącznie!) o fakty, że Adamczyk to kłamca niepoprawny.

Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2008-02-04, 19:54   

A Antherdil fantasta, który stracił kontakt z rzeczywistością... :twisted:

Dr Chavez 
Wojewoda

Wysłany: 2008-02-04, 19:54   

Widzę ze nawet Antherdil poczuł krew, 3 głosy-brawo! Chyba jednak wszyscy się zgodzimy że jeden taki wynalazek jak Kotek w II turze starczy? Dajcie szansę Miszy! Niech stoczy z Kotkiem vel Napoleonikiem 111 vel Napoleonikiem 11 von MisteremOfAmerica walkę o prawicowy rząd dusz :twisted: .

Antherdil 
Wojewoda
anarchokapitalista

Wysłany: 2008-02-04, 20:04   

Marcin Adamczyk napisał/a:
A Antherdil fantasta, który stracił kontakt z rzeczywistością...
Zgoda (z małym zastrzeżeniem, bo fantastyka bywa bardzo prawdziwym opisem rzeczywistości), odnoszenie się do Twoich postów nie mających z rzeczywistością nic wspólnego (jesteś kłamcą) to objaw utraty kontkatu z rzeczywistością, ale obiecuję poprawę, tzn. nie będę Twojej (kłamliwej) pisaninie poświęcał zbyt wiele czasu.

Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2008-02-04, 20:16   

Żyj dalej w swoim utopijnym świecie Antherdil. "Bo ja mam swój mały świat, taki w którym jest mi dobrze"... Prawdaż Antherdil? :mrgreen:

Antherdil 
Wojewoda
anarchokapitalista

Wysłany: 2008-02-04, 20:24   

Gdyby nie to, że mam ostrzeżenie, w tym miejscu ujrzelibyście słowo powszechnie uznawane za obelżywe, a oznaczające wcale nie zawód, a charakter.
Gdzie ja napisałem cokolwiek o moim utopijnym świecie? Ja tylko Twoje kłamliwe stwierdzenia napiętnuję, a Ty nie potrafisz przyznać się do świadomego (bądź nie) kłamstwa i odpowiadasz na nienapisane słowa.

Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2008-02-04, 20:30   

Wal śmiało, ja nie poskarżę się Adminowi jak Kotek :mrgreen: Twój mózg naprawdę nie przyjmuje informacji wysyłanych do niego przez otaczający Cię świat Antherdil... :twisted:

healthpromotor 
Aktywny wyborca

Wysłany: 2008-02-04, 20:45   

A mnie się marzy II tura Anther - Kotek.

A ja słyszałem, że Anther ma na forum swój fanclub. :mrgreen:

www.socjaldemokracja.pl

www.alterkino.org

Michał Domański 
Wojewoda

Wysłany: 2008-02-04, 20:55   

mateusz napisał/a:
Sztywny jak kisiel w pierarniku

Aż takich eksperymentów w kuchni nie prowadziłem, ale wydaje mi się, że kisiel w piekarniku raczej zacznie wrzeć niż zesztywnieje;-).
mateusz napisał/a:
nie wiem czy do końca opowiada sie po prawej stronie.

Żeby nie było niejasności - w kwestiach gospodarczych jestem na prawo od PO, w pozostałych zwykle na lewo od LiDu. W schemacie lewica-prawica nie ma dla mnie miejsca.

mateusz 
Wojewoda

Wysłany: 2008-02-04, 21:01   

Michał Domański napisał/a:
Aż takich eksperymentów w kuchni nie prowadziłem, ale wydaje mi się, że kisiel w piekarniku raczej zacznie wrzeć niż zesztywnieje;-).

:mrgreen: no i to mi się podoba
Michał Domański napisał/a:
Żeby nie było niejasności - w kwestiach gospodarczych jestem na prawo od PO, w pozostałych zwykle na lewo od LiDu. W schemacie lewica-prawica nie ma dla mnie miejsca.

No właśnie, w tym cały problem

sparrow88 
Działacz rady osiedlowej

Wysłany: 2008-02-04, 21:18   

Cytat:
W schemacie lewica-prawica nie ma dla mnie miejsca.

w tym anachronicznym podziale dla większości nie ma miejsca.

Odpowiedz do tematu