Wysłany: 2006-02-10, 12:45 Porozmawiajmy o sporcie...
"?arty polityczne" by?y na rozlu?nienie, a jednak si? pok??cili?my. Mo?e wi?c przy sporcie si? nie pok??cimy? Jak oceniamy polskie szanse na jakiekolwiek medale w Turynie? Czy Adam Ma?ysz si? prze?amie? Czy Justyna Kowalczyk utrzyma form?? Czy Jagn? Marczu?ajtis i Paulin? Ligock? sta? na medale? Czy Tomasz Sikora powr?ci do formy sprzed lat? Jak to oceniacie...
_________________ Przeżyliśmy trzy zabory, przeżyjemy i Kaczory...
Ja b?d? ogl?da? tylko te dyscypliny w kt?rych mamy szanse na medal. Sporty zimowe to nie jest co? co mo?na by ogl?da? z zapartym tchem jak pi?k? no?n? czy siatk?wk?. No nie licz?c mo?e skok?w narciarskich... A je?li chodzi o hokej to tym razem chyba Amerykanie, wspomagani gwiazdami NFL s? nie do dosi?gni?cia. Aczkolwiek fina? Czechy-S?owacja bardzo by mnie ucieszy?... A mo?e jaka? niespodzinka? Jak Bia?oru? w Salt Lake City???
_________________ Przeżyliśmy trzy zabory, przeżyjemy i Kaczory...
Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 16776748 Skąd: Naturalnie z Pomorza
Wysłany: 2006-02-14, 18:26
Ale o czym ja z tob? mam rozmawia?? Piszesz temat "porozmawiajmy o sporcie" po czym stwierdzasz, ?e futboli?ci ameryka?scy graj? w hokeja. I tak jest z wi?kszo?ci? twoich post?w - stek bzdur. Mniej wi?cej w co drugim po?cie udowadniasz, ?e nie znasz si? na rzeczy "w og?le". Nie mo?na z tob? dyskutowa?, bo sprowadza si? to do udowadniania ci, ?e wypisujesz g?upoty (co i tak jest bezsensowne, bo nigdy si? do b??du nie przyznasz - taka natura pisowc?w).
_________________ UPR! UPR! UPR! Dwa procent! Dwa procent! Dwa procent!