W I turze nie głosowałam, to teraz sobie zagłosuję. Tylko do kiedy trwa ankieta, bo mam zamiar zagłosować w ostatniej chwili?
_________________ "Marzenia są jak dzikie koty, które uciekają z miasta, chodzą własnymi ścieżkami, po czym wracają obdarte i obolałe w rzeczywistość." .
Jeszcze nie podjąłem decyzji, ale optuję za Kotkiem. Kotek powinien jako szef zrobić porządek z szerzącym się na forum lewicowym kryptoliberalizmem, a tym bardziej z tuskową ignorancją. Przegonić lewiznę, ażeby na placu boju pozostali tylko tacy ekstremiści lewicowi, dla których Kotek już określeń nie ma, i ultraliberałowie z nim na czele. Do boju. Parafrazując wielkiego Miltona - kryptoliberalizm, neoliberalizm to formy uzurpacji, które można nałożyć bez ustawy. Walcz z tym Kotek! Przemyśl to, i odpisz czym prędzej, mimo późnej pory. Pewien wielki wódz też mało sypiał.
_________________ Gdyby Johny Abbes lepiej wykonał zadanie i bomba urwała głowę temu **** Romulowi, nie byłoby sankcji, a skur** jankesi nie pie**** teraz o suwerenności, demokracji i prawach człowieka.
Jeszcze nie podjąłem decyzji, ale optuję za Kotkiem. Kotek powinien jako szef zrobić porządek z szerzącym się na forum lewicowym kryptoliberalizmem, a tym bardziej z tuskową ignorancją. Przegonić lewiznę, ażeby na placu boju pozostali tylko tacy ekstremiści lewicowi, dla których Kotek już określeń nie ma, i ultraliberałowie z nim na czele. Do boju. Parafrazując wielkiego Miltona - kryptoliberalizm, neoliberalizm to formy uzurpacji, które można nałożyć bez ustawy. Walcz z tym Kotek! Przemyśl to, i odpisz czym prędzej, mimo późnej pory. Pewien wielki wódz też mało sypiał.
Health, zgadzam się z Tobą co do przyszywanych lewaków na forum. Udają lewicowców a tak na prawdę zajeli już wygodne pozycje i teraz optują za socjalizmem by nie dopuścić innych do konkurencji. Stąd miłość Miszy do dziś rządzących, do koncesjonowania, interwencjonizmu i wysokich podatków, wysokiej i jednocześnie ukrytej inflacji - oficjalnie nie podawanej. Chavez nie wiele się różni od Miszy.
Zresztą ja już kiedyś napisałem i w pełni tą wypowiedź podtrzymuję:
Ten wątek śmierdzi mi dążeniem do forumowego okrągłego stołu, który rzecz jasna od razu uważam za klęskę i próbę rozmycia ideologii wolnościowej.
Od razu widać założenie, że ma wygrać lewicujący, koniunkturalista - Misza, który z prawicowością ma nie wiele wspólnego.
Także po wygranych tu wyborach Misza i Chavez, dwóch centrolewaków mieliby podjąć próbę "stworzenia" rządu. I znów będzie cięcie po skrzydłach. Tak jak to było 1989 roku. Konsekwencją tego będzie kasowanie i fałszowanie ideologii liberalnej na rzecz obrony koniunkturalizmu i zdobyczy centrolewu, koryta!
Ja się wg takich zasad nie bawię! Na tej liście jest tylko 3 prawicowców, pozostali to lewica i centrolew.
Także nie wiem dalej co z tą Polską będzie?
[ Dodano: 2008-02-03, 20:34 ]
Z resztą ciekaw jestem jak tu lewicowcy forumowi bawiliby się w głosowanie i liczenie głosów. Tak jak podczas zabawy na lewej stronie wybory zostały sfałszowane poprzez nagły przyrost nowych uzytkowników i odgrzewanie starszych, kto wie być może tak na prawdę są to kolejne twarze np. Adamczyka i Chaveza a o Health nie wspominając.
Jestem ciekaw jakie by to miało przełożenie na wybory na prawicy. Jak Ci "agenci" by decydowali i jaki wpływ miałoby to na wynik...
[ Dodano: 2008-02-14, 21:42 ]
Tak, Health, najlepiej będzie gdy sytuacja będzie jasna. Czerwień przeciw czerni.
Komunizm - Libertarianizm. Przy takim podziale, każdy miałby jasność o co chodzi.
Jednym chodzi o fabrykę mas, kolektyw, niewolnictwo i życie wg przykazań państwowych drugim o pochwałę wolności i indywidualizmu, życie na własny rachunek wg własnego pomysłu i możliwości.
A tak mamy zaciemnienie robione przez klakierów i papugi powtarzających beznadziejne, bezwartościowe kłamstwa pseudolewicowe.
_________________ Rząd chce naszego dobra a mamy go coraz mniej!
Tylko prawda jest wolnością!
Wolność zaczyna się tam, gdzie kończy się strach
Nie było mnie parę dni, ale w obliczu wyborczego finiszu włączam się w temat.
Po pierwsze, w wyborach lewicy była większa frekwencja, bo lewica jest zaangażowana a nie olewatorska i potrafi sie zmobilizować.
Po drugie, jako lewak rasowy oczywiście, że głosowałam na Kotka. Rozumiem, że to to samo co Napoleonik?. Im więcej Kotków, tym lepiej dla lewicy.
Po trzecie, pozdrawiam wszystkich po dłuzszej nieobecności.
_________________ Jeśli się już jest głupcem, to nic nie szkodzi, że stuprocentowym.
John Galsworthy