Aby zapisać się na listę naszego newslettera, prosimy podać swój adres email:

e-Polityka.pl - Strona Główna Serwisu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wybory szefa forumowej prawicy: II tura :P

Kto powinien zostać szefem forumowej prawicy?
Misza
56%
 56%  [ 17 ]
Napoleonik
43%
 43%  [ 13 ]
Głosowań: 30
Wszystkich Głosów: 30

Autor Wiadomość
Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2008-02-11, 01:47   Wybory szefa forumowej prawicy: II tura :P

No wiec II tura... Do walki staje Misza i Napoleonik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Forum Bot
Reklama

Wysłany: Dzisiaj 14:55   

mateusz 
Wojewoda

Wysłany: 2008-02-12, 16:35   

Nie mogę zagłosować. Kompletnie mi nie odpowiada ani jeden ani drugi kandydat. Nawet nie ma jak wybrać "mniejszego złą"

Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2008-02-12, 17:13   

Wybierz Mati mniejsze zło :razz:

sparrow88 
Działacz rady osiedlowej

Wysłany: 2008-02-12, 18:17   

mateusz.... wyobrażasz sobie jak będzie się kotek puszył gdyby wygrał? jezuuu , już wolę znosić peany miszy na cześć platfusów.

Fanka B@ra 

Wysłany: 2008-02-12, 18:53   

W I turze nie głosowałam, to teraz sobie zagłosuję. :twisted: Tylko do kiedy trwa ankieta, bo mam zamiar zagłosować w ostatniej chwili? :mrgreen:

Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2008-02-12, 19:01   

Do piątku do północy... Tradycyjnie :razz:

katrin 
Aktywny wyborca

Wysłany: 2008-02-13, 22:16   

Zdecydowanie Misza;)
Dziś wiedzie nas na bój, na trud.

sparrow88 
Działacz rady osiedlowej

Wysłany: 2008-02-13, 22:18   

coś małe zainteresowanie, widać że wybory uczciwsze niż te na lewicy. Chyba marcin sie nie angażuje, to dlatego :twisted:

healthpromotor 
Aktywny wyborca

Wysłany: 2008-02-14, 01:16   

Jeszcze nie podjąłem decyzji, ale optuję za Kotkiem. Kotek powinien jako szef zrobić porządek z szerzącym się na forum lewicowym kryptoliberalizmem, a tym bardziej z tuskową ignorancją. Przegonić lewiznę, ażeby na placu boju pozostali tylko tacy ekstremiści lewicowi, dla których Kotek już określeń nie ma, i ultraliberałowie z nim na czele. Do boju. Parafrazując wielkiego Miltona - kryptoliberalizm, neoliberalizm to formy uzurpacji, które można nałożyć bez ustawy. Walcz z tym Kotek! Przemyśl to, i odpisz czym prędzej, mimo późnej pory. Pewien wielki wódz też mało sypiał.

www.socjaldemokracja.pl

www.alterkino.org

sparrow88 
Działacz rady osiedlowej

Wysłany: 2008-02-14, 11:17   

na forum zostałoby czterech użytkowników. supertrio i health:P

Marcin Adamczyk 

Wysłany: 2008-02-14, 12:00   

healthpromotor napisał/a:
Pewien wielki wódz też mało sypiał.

Ja też mało sypiam... Ciekawe co to może oznaczać... :mrgreen:

sparrow88 
Działacz rady osiedlowej

Wysłany: 2008-02-14, 12:16   

Ani chybi oznacza to że testy które wykazały IQ 125 nie kłamią...

Kotek
Aktywny wyborca

Wysłany: 2008-02-14, 21:33   

healthpromotor napisał/a:
Jeszcze nie podjąłem decyzji, ale optuję za Kotkiem. Kotek powinien jako szef zrobić porządek z szerzącym się na forum lewicowym kryptoliberalizmem, a tym bardziej z tuskową ignorancją. Przegonić lewiznę, ażeby na placu boju pozostali tylko tacy ekstremiści lewicowi, dla których Kotek już określeń nie ma, i ultraliberałowie z nim na czele. Do boju. Parafrazując wielkiego Miltona - kryptoliberalizm, neoliberalizm to formy uzurpacji, które można nałożyć bez ustawy. Walcz z tym Kotek! Przemyśl to, i odpisz czym prędzej, mimo późnej pory. Pewien wielki wódz też mało sypiał.

Health, zgadzam się z Tobą co do przyszywanych lewaków na forum. Udają lewicowców a tak na prawdę zajeli już wygodne pozycje i teraz optują za socjalizmem by nie dopuścić innych do konkurencji. Stąd miłość Miszy do dziś rządzących, do koncesjonowania, interwencjonizmu i wysokich podatków, wysokiej i jednocześnie ukrytej inflacji - oficjalnie nie podawanej. Chavez nie wiele się różni od Miszy.
Zresztą ja już kiedyś napisałem i w pełni tą wypowiedź podtrzymuję:

Ten wątek śmierdzi mi dążeniem do forumowego okrągłego stołu, który rzecz jasna od razu uważam za klęskę i próbę rozmycia ideologii wolnościowej.
Od razu widać założenie, że ma wygrać lewicujący, koniunkturalista - Misza, który z prawicowością ma nie wiele wspólnego.
Także po wygranych tu wyborach Misza i Chavez, dwóch centrolewaków mieliby podjąć próbę "stworzenia" rządu. I znów będzie cięcie po skrzydłach. Tak jak to było 1989 roku. Konsekwencją tego będzie kasowanie i fałszowanie ideologii liberalnej na rzecz obrony koniunkturalizmu i zdobyczy centrolewu, koryta!
Ja się wg takich zasad nie bawię! Na tej liście jest tylko 3 prawicowców, pozostali to lewica i centrolew.
Także nie wiem dalej co z tą Polską będzie?

[ Dodano: 2008-02-03, 20:34 ]
Z resztą ciekaw jestem jak tu lewicowcy forumowi bawiliby się w głosowanie i liczenie głosów. Tak jak podczas zabawy na lewej stronie wybory zostały sfałszowane poprzez nagły przyrost nowych uzytkowników i odgrzewanie starszych, kto wie być może tak na prawdę są to kolejne twarze np. Adamczyka i Chaveza a o Health nie wspominając.
Jestem ciekaw jakie by to miało przełożenie na wybory na prawicy. Jak Ci "agenci" by decydowali i jaki wpływ miałoby to na wynik...

[ Dodano: 2008-02-14, 21:42 ]
Tak, Health, najlepiej będzie gdy sytuacja będzie jasna. Czerwień przeciw czerni.
Komunizm - Libertarianizm. Przy takim podziale, każdy miałby jasność o co chodzi.
Jednym chodzi o fabrykę mas, kolektyw, niewolnictwo i życie wg przykazań państwowych drugim o pochwałę wolności i indywidualizmu, życie na własny rachunek wg własnego pomysłu i możliwości.
A tak mamy zaciemnienie robione przez klakierów i papugi powtarzających beznadziejne, bezwartościowe kłamstwa pseudolewicowe.

nick 

Wysłany: 2008-02-14, 22:10   

Nie było mnie parę dni, ale w obliczu wyborczego finiszu włączam się w temat.
Po pierwsze, w wyborach lewicy była większa frekwencja, bo lewica jest zaangażowana a nie olewatorska i potrafi sie zmobilizować.
Po drugie, jako lewak rasowy oczywiście, że głosowałam na Kotka. Rozumiem, że to to samo co Napoleonik?. Im więcej Kotków, tym lepiej dla lewicy. :twisted: :twisted:
Po trzecie, pozdrawiam wszystkich po dłuzszej nieobecności. :smile:

Kotek
Aktywny wyborca

Wysłany: 2008-02-14, 22:15   

nick napisał/a:
Po drugie, jako lewak rasowy oczywiście, że głosowałam na Kotka. Rozumiem, że to to samo co Napoleonik?. Im więcej Kotków, tym lepiej dla lewicy.

Skoro tak uważasz i logicznie myśląc to będąc niby lewaczką i chcąc dobra dla lewaków powinnaś głosować na Kotka... :razz:

Odpowiedz do tematu